Peserta Bachelorette ini Digunakan untuk Tarikh Aly Raisman

Musim 14 tahun The Bachelorette bermula pada malam Isnin, dan peminat cepat mengenali wajah yang dikenali di antara 28 orang yang bersaing untuk jantung Becca Kufrin.

Anda mungkin fikir anda tahu Colton berusia 26 tahun melalui masa lalu NFL atau kerja amalnya-dia merupakan bekas ketat untuk Oakland Raiders yang juga berlaku untuk menjalankan keuntungannya sendiri. Tetapi sebab yang lebih mungkin Underwood menangkap mata anda adalah rentetan penampilan karpet merah dengan bekas teman wanitanya, seorang atlet yang mengagumkan: gimnas Olimpik Aly Raisman.

Colton dan Aly, 24, bermula pada separuh akhir 2016 sehingga pertengahan 2017-Underwood mengesahkan perpecahan mereka pada bulan Jun tahun itu.

VIBES By Sports Illustrated Swimsuit 2017 Launch Festival - Day 2
Rick Kern / Getty Images

Malam tadi saya mempunyai wanita yang paling cantik di lengan saya. Terima kasih @mrturk kerana membantu saya mencari pakaian yang sempurna

Jawatan yang dikongsi oleh Colton S. Underwood (@ colt3five) pada

Tidak perlu dikatakan, Twitter terguncang oleh wahyu ini-dan ini juga: Colton mendakwa sebagai seorang dara.

Walaupun kita sedih Aly dan Colton tidak dapat membuatnya bekerja, mungkin dia dan Becca akan menjadi sempurna untuk satu sama lain? Kebenaran akan diturunkan dalam beberapa bulan yang singkat. Sehingga itu, kami akan menonton (dan menunggu Raisman mengulas, tentu saja) …

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − = 88

map