Pete Davidson menyapu Instagramnya di Amid Ariana Grande Komen Drama

Pete Davidson dan Ariana Grande adalah dua bahagian pasangan selebriti yang internet tidak sepatutnya berhenti. Tetapi jika anda mengharapkan mereka membuat mata maya tanpa henti, bersiaplah untuk berubah. 

Ariana Grande Pete Davidson Lead
instagram / petedavidson

Grande dan Davidson telah meletakkan beberapa sempadan digital, menjadikannya lebih sukar untuk peminat menonton (dan lebih penting lagi, menimbang) hubungan mereka secara langsung. Grande kini telah mematikan komen pada jawatan Instagramnya, menjadikannya tidak mungkin bagi sesiapa sahaja untuk meninggalkan emojis mata jantung dan “#FIRST” ulasan mengenai apa yang dia jawatan pada masa hadapan. Untuk bahagian Davidson, dia kini telah menghapuskan Instagram dari semua gambar sepenuhnya. 

Tetapi apa yang memberi? Adakah ini pasangan yang sama sahaja yang memuatkan video Snapchat yang penuh dengan lidah? Kenapa pasangan yang ingin berkongsi kasih sayang mereka dengan dunia berganda kembali dengan kasar, seolah-olah tiada tempat?

Peminat Grandison menganggap mereka mempunyai jawapan, dan ia mempunyai segala-galanya dengan sampah orang bercakap pasangan di media sosial.

Yang terbaru? Peminat telah memanggil Davidson untuk komen “tidak sesuai” yang ditinggalkannya di atas foto Instagram Grande keturunannya, yang meninggal empat tahun yang lalu. 

BERKAITAN: Pete Davidson’s Great Personal Gift to Ariana Grande Akan Membuat Anda Merasa Perasaan Anda

Davidson menulis “omg apa cutie” pada gambar, yang membawa kepada kavaleri komen memanggilnya tidak sesuai untuk memuji rupa tunangnya dalam jawatan tentang saudara sekalian. Akhirnya, Davidson menjelaskan bahawa dia tidak benar-benar bercakap tentang Grande dalam foto sama sekali.

miss n love you forever best friend # 4years

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ariana Grande (@arianagrande) pada

“Adakah anda semua gila?” dia menulis. “Saya bercakap tentang bagaimana kecantikan kakeknya, apa yang salah dengan itu? Anda benar-benar akan mencari apa-apa untuk menyerang orang-orang.

Nampaknya dia dan Grande bosan dengan kritikan maya. Tidak boleh mengatakan kita menyalahkan mereka. 

Kemas kini: Pete Davidson telah bercakap! The Saturday Night Live pelakon membongkar apa-apa dan semua khabar angin tentang ketiadaan secara tiba-tiba di media sosial, dengan menyiarkan media sosial.

Pete Davidson Instagram embed
Pete Davidson / Kisah Instagram

“Tidak ada yang salah. Tidak ada yang berlaku. Tidak ada apa-apa yang misteri tentang apa-apa. Saya tidak mahu berada di Instagram lagi. Atau pada platform media sosial, “tulisnya di Kisah Instagramnya pada hari Isnin. “Internet adalah tempat yang jahat dan ia tidak membuat saya berasa baik. Kenapa saya perlu meluangkan masa pada tenaga negatif apabila kehidupan sebenar saya menyala. Hakikat bahawa saya perlu mengatakan ini membuktikan maksud saya. Saya suka anda semua dan saya pasti saya akan kembali pada satu ketika. goon kejiranan anda, Pete “

Nah, itu menyelesaikannya kemudian. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 34

map