Petua Zendaya untuk Alis Perfect? “Letakkan Pinset!”

Kening mempunyai keupayaan untuk membuat atau memecah rupa, dan Zendaya jelas tahu kuasa mereka dengan baik. Walaupun dia mempunyai set yang cukup sempurna sekarang, perkara-perkara tidak selalu seperti ini.

“Hari pertama kelas tujuh, saya pergi untuk mendapatkan kening saya, dan wanita itu menaikkan saya,” kata bintang itu InStyle pada lawatan baru-baru ini ke pejabat. “Mereka nipis adalah satu pekeliling, dan satu adalah persegi. Tidak pernah lagi! Sejak itu saya melakukan alis saya sendiri.”

Sejak itu, Zendaya mempunyai kaedah pengisiannya, dan mempercayai Kelley Baker mengekalkan bentuknya. “Saya suka kening saya besar dan tebal,” tambahnya. “Kelley mendapat alis saya lebih sempurna, jadi sekarang saya mempunyai seseorang untuk disesuai pergi jadi saya tidak harus terus melakukannya sendiri, kerana ia adalah sakit di pantat.”

Nasihatnya kepada peminat-peminatnya yang lebih muda untuk tidak mengubah gerbang mereka? “Letakkan pinset, saya ada di sana,” katanya. “Jangan sentuh mereka! Biarkan mereka berdebu dan cantik selama yang anda boleh, dan pergi ke orang yang betul yang tidak akan mengambil alis anda.” Nasihat Sage yang kami ingin kami ikuti di hari itu, pasti.

PHOTOS: Sejarah Bentuk Kening oleh Dekad

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map