Photo Perayaan Tom Brady yang Mempunyai Mesej Sweet untuk Gisele Bündchen

Rumah Brady-Bündchen telah secara rasmi menghiasi dewan untuk musim cuti, dan Tom Brady mendapat gambar untuk membuktikannya. Pada malam Selasa, suku akhir New England Patriots berkongsi foto pokok Krismas keluarga di laman Facebooknya, tetapi bukan tembakan isteri Gisele Bündchen meletakkan bintang di atas yang menangkap mata kita-itu adalah kapsyennya. 

“Saya rasa misi tidak dapat dicapai … SEKARANG kita sudah bersedia untuk Krismas, terima kasih kepada cinta Gisele saya,” kata ayah tiga gambar itu.. Aw

BERKAITAN: Foto Keluarga Gisele Bündchen dan Tom Brady

Ini bukan pertama kalinya Brady telah menunjukkan kasih sayangnya yang tidak dapat dibayangkan untuk isterinya di media sosial, dan Bündchen selalu membalas. Dari penyiaran ulang tahun keinginan untuk bersenang-senang dengan anak-anak mereka, jelas bahawa pasangan ini mempunyai ikatan yang kukuh, dan kita tidak dapat mencukupi dengan mereka dan keluarga mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map