Pikirkan Seperti Seorang Lelaki di Bioskop: Keri Hilson di Pakaian Lucunya

Berfikir Seperti Seorang Lelaki keluar hari ini, dan kami terperangkap Keri Hilson, yang membuat debut filemnya dalam komedi. Walaupun peniaga R & B menggambarkan peranannya sebagai lebih banyak datang- “jangan berkedip, anda mungkin merindui!” – pakaiannya hanya cantik-mencuri, walaupun dia tidak pernah memilih untuk dirinya sendiri. “Ia adalah merah dan ia adalah dua perkara yang saya tidak suka,“Kata Hilson. “Warna kegemaran ibu saya merah. Saya rasa ia hanya perasaan itu-anda tidak mahu mengingatkan diri anda tentang ibu anda terlalu banyak. Tetapi apabila saya bersuara, saya suka bereksperimen. Itulah satu-satunya cara yang saya pakai pakaian itu! ” Lihat Hilson, dan bintang-bintang bersama Gabrielle Union dan Taraji P. Henson di Berfikir Seperti Seorang Lelaki, di teater sekarang.

Plus, lihat transformasi Hollywood Keri!

LEBIH:• Keri Hilson: Girls We Love dengan Pixie Cuts • Keri dan More di Billboard Tahun Terakhir • Momen Pin Paling Tidak Diingatkan di Filem

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map