Pink Mengaku Dia dan Suaminya Kadang-kadang Pergi Tahun Tanpa Seks

Merah jambu (L) and husband Carey Hart
Rob Kim / Getty

Kadang-kadang ia mungkin kelihatan seperti kehidupan celebs hidup-sempurna keluarga hidup, tetapi kita semua tahu itu bukan kebenaran. Bintang terbaru untuk bertanding mengenai perjuangan perkahwinan adalah Pink, yang telah bermain dengan bekas pelumba motocross Carey Hart selama lebih dari satu dekad.

Dalam wawancara baru-baru ini dengan The Guardian, penyanyi “What About Us” membuktikan tentang masa yang sukar dia dan suaminya telah bekerja melalui, termasuk beberapa mantra kering yang serius.

“Terdapat saat-saat di mana saya melihat [Hart] dan dia adalah yang paling bijak, logik, berterusan … dia seperti batu, dia orang yang baik, ayah yang baik, dia hanya jenis ayah yang saya fikir dia akan maka beberapa, “jelas Pink.

Walau bagaimanapun, itu tidak selalu berlaku: “Dan kemudian saya akan melihatnya dan pergi: Saya tidak pernah menyukai anda Tidak ada apa-apa yang saya sukai dengan anda Kami tidak mempunyai apa-apa yang sama. seperti saya tak pernah nak jumpa awak lagi. “

Dan ya, pasangan terkenal itu juga mempunyai mantra kering.

“Kemudian anda akan melalui masa-masa apabila anda tidak melakukan hubungan seks dalam setahun,” kata Pink. “Adakah ini akhirnya? Adakah saya mahu dia? Adakah dia mahu saya? Monogami adalah kerja tetapi anda melakukan kerja dan ia baik lagi.”

Saya bangga dengan suami saya @hartluck kerana busting keldainya untuk meletakkan amal @goodride di kampung halamannya Las Vegas, yang memberikan semua hasil kepada @infiniteherofoundation dan juga untuk Dana Mangsa Las Vegas memandangkan tragedi yang berlaku. Carey bekerja keldai dan melakukan semuanya sendiri dan saya sombong bangga kepadanya kerana segala yang dilakukannya, dia lakukan dari hatinya. @feedbigb juga membantu dia. Saya suka anak-anak lelaki ini dan saya suka doktor haiwan dan saya suka Vegas dan saya suka motosikal dan saya suka orang yang baik dengan hati yang baik yang ingin membantu orang lain dan saya suka @hartluck ❤️❤️❤️

Jawatan yang dikongsi oleh P! NK (@pink) pada

Terima kasih, Pink, kerana sentiasa menjaga ia nyata. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 12 =

map