Pippa Middleton dan James Matthews Buat Penampilan Awam Pertama mereka sebagai Pasangan Berkahwin

Kehidupan berminat kelihatan baik pada Pippa Middleton dan suaminya, James Matthews!

Pengantin baru membuat penampilan pertama mereka bersama sejak majlis perkahwinan mereka yang mewah di Miles Frost Fund Party di Covent Garden, London pada malam Rabu. Middleton, 33, kelihatan mengamuk dan menawan pasca bulan madu dalam jumpsuit merah jambu pucat dengan ruffle asimetris. Rias muka minimum dan gelombang semulajadi menonjolkan cahaya barunya, sementara pam suede merah dan klac berbentuk hati yang besar menyempurnakan penampilannya yang dicintai untuk acara amal tahunan. Di sampingnya, Matthews kelihatan kacak dalam jaket sukan kelabu, selimut tentera laut, dan kemeja biru muda.

VIDEO: Pippa Middleton Berkahwin

TK
David M. Benett / Getty

Acara bertema bintang yang juga dihadiri oleh Princess Eugenie dan Duchess of York, Sarah Ferguson-mengumpul wang untuk penyelidikan ke cardiomyopathy hypertrophic, keadaan jantung genetik yang jarang berlaku, yang secara tidak disangka mengambil kehidupan anak lelaki Sir David Frost, pada tahun 2013.

BERKAITAN: Lihat Apa Pippa Middleton Berpakaian untuk Melihat Pertama London Sejak Bulan Madu

Melihat baik, kamu berdua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map