Pixie Scarlett Johansson di Anugerah Filem MTV Adakah Memberi Kami Envy Hair Serius

Fakta: Scarlett Johansson tahu kekuatan poket yang cemerlang, dan gaya yang sangat sejuk dan kasar yang dipamerkan pada karpet merah MTV Movie Awards hanya membuktikan kepelbagaian potongan. Kami suka bagaimana rupa menyapu kelihatan berbeza dengan jumpelang karang yang berani dan anting-anting air mata, sambil menambahkan getaran kasual kepada pasangan yang elegan yang dirasai di rumah di atas permaidani biru.

BERKAITAN: Inspirasi Salon: Pixie Cuts Selebriti Terbaik

Tidak mengejutkan di sini, kesannya hanya seperti yang boleh dipakai dalam kehidupan sebenar. Untuk melihat rupa yang sama, mulakan dengan membentuk bahagian yang dalam — gunakan sisir ekor ke bahagian helai anda pada titik paling tinggi pada alis anda, kemudian gunakan helai untuk melicinkan rambut pendek di atas telinga anda. Gunakan jari anda untuk melambungkan pita anda, dan buatkan jumlah produk bersaiz kecil melalui hujung anda untuk membuat tekstur kecil.

PHOTOS: Lihat Apa Semua Orang Berpakaian di Anugerah Filem MTV

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map