Pokok Krismas Kylie Jenner Mungkin Telah Sahaja Seks Bayinya

Cuti rasmi secara rasmi di buaian Kylie Jenner.

Pada hari Khamis, mogul solek itu melancarkan pokok Krismas yang berayun, berukuran 20 kaki di media sosial, dan perhiasannya mempunyai peminat berspekulasi tentang jantina bundle kegembiraan bintang realiti hamil.

Menambah bahan bakar kepada makanan, Kylie menulis suara keluar ke otak di belakang operasi, Jeff Leatham, pengarah seni di Empat Musim Hotel Beverly Hills, di Instagram dengan busur jelas merah jambu. “Terima kasih @jeffleatham & pasukannya untuk membuat mimpi XMAS menjadi kenyataan! 20 kaki sihir! Malah lebih sempurna dalam kehidupan sebenar … :riben:,”bintang itu menonjolkan satu pukulan keajaiban gergasi.  

Anak lelaki berusia 20 tahun itu tidak dapat dinafikan oleh sentuhan perayaan pokok itu, memberikan peminat pandangan mendalam tentang penciptaan yang mulia, yang dibahas dalam lampu-lampu berkedip-kedip, lubang merah jambu merah jambu yang besar, dan debu salji palsu yang disediakan untuk semua latar belakang dari tangga menyapu dan tiga karya seni pop Marilyn Monroe. 

terima kasih @jeffleatham & pasukannya untuk membuat impian XMAS saya menjadi kenyataan! 20 kaki sihir! Malah lebih sempurna dalam kehidupan sebenar … ��

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Walaupun ramai peminat hanya berpuas hati untuk bersenang-senang dalam keindahan pokok bergaya, orang lain mengambil bahagian komen, yakin bahawa Jenner menghantar mesej rahsia mengenai jantina bayi yang belum lahir. 

Tetapi jangan mengharapkan Jenner datang keluar dan mengesahkan kehamilannya, atau jantina bayi untuk perkara itu, tidak lama lagi. “Kylie mahu hilang dan keluar dari perhatian dan fokus pada kesihatan dan kebahagiaannya,” kata seorang sumber Porang ramai. “Kylie tidak akan membicarakan kehamilannya secara terbuka sehingga dia melahirkan anak. Dia tidak melakukan penampilan awam dan hanya mahu mengambil masa enam bulan. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map