Pokok Krismas Kylie Jenner Sangat Besar Bahawa Ia Tiba di Flatbed

Saya berasa seperti roller tinggi tahun ini setelah mendapat pokok Krismas 8 kaki saya dihantar ke rumah saya dan bukannya mengepaknya ke bumbung kereta saya, tetapi seperti biasa, Kylie Jenner hanya mengalahkan kita semua. Sama seperti pokok besar yang duduk di Rockefeller Center setiap tahun, hiasan percutian Jenner tiba di rumahnya di belakang trak flatbed besar.

Foto yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) pada

Apabila saya mula-mula melihat Snapchat, saya fikir anak berusia 20 tahun itu mempunyai pokok itu disampaikan pada kuda dan kereta-jujur, tidak akan melupakannya-tetapi kemudian saya menyedari bahawa perkara ini begitu besar, ia tidak tidak muat dalam mana-mana kenderaan biasa. Manusia malar hijau itu kemudian diseret ke pintu masuk dua tingkat rumahnya, di mana ia kemudiannya diletakkan pada pendirian, hampir sampai ke siling lantai kedua.

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) pada

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) pada

Kylie, sememangnya, memerhatikan dengan kagum apabila pokoknya dipasang, penggambaran proses untuk Snapchat. Dan kerana ia California, dia menyusul dekorasi percutiannya dengan hari kolam renang pada bulan Disember.

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) pada

VIDEO: Kylie Jenner Beli Rumah Ketiga di L.A. Kejiranan

 

Ia masih TBD jika dia juga akan penggambaran proses menghias-dan jika dia menyeret salah satu daripada bayi-bayi ini ke dalam rumah masing-masing.

RELATED: Kylie Jenner’s Calendar 2017 Akan Memberi Inspirasi Anda Menjadi Naughtier Tahun Depan

Sementara itu, saya akan berakhir di sini mendapatkan kusut dalam rentetan lampu kedai dadah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 89

map