Pop-up Interaktif Baru Rahsia Pink akan Mendapatkan Anda dalam Roh Percutian

Jika “pakaian dalam” dan “kawasan ajaib musim sejuk” tidak semestinya bersatu di kepala anda, Victoria Secret Pink berada di sini untuk membuktikan sebaliknya. Jenama bra kesayangan semua orang melancarkan pop-up percutian pertama di N.Y.C., dan ia pasti memberi anda rasa nyaman dan meriah.

InStyle secara eksklusif boleh melaporkan bahawa Pink Secret Victoria membuka pop pengalaman yang dipanggil Pink Snowed Inn pada hari Jumaat, 8 Disember, di kejiranan SoHo di Manhattan, dan kedengarannya ajaib.

VS Pop Up Shop
vspink / Instagram

Acara sepuluh hari, yang dibebankan sebagai wonderland musim panas interaktif, akan merangkumi dunia slaid dan salji gergasi, peluang foto “lebih besar daripada kehidupan”, dan pengalaman yang lebih banyak untuk mendapatkan semangat bercuti. Selain itu, tetamu juga akan menerima beg hadiah penuh dengan percuma dan kejutan eksklusif, jadi anda boleh berehat dari membeli-belah percutian anda untuk merawat diri anda juga.

BERKAITAN: Malaikat Rahsia Victoria Kini Mempunyai Kit Bibir Sendiri

Pop-up Victoria’s Secret, Pink Snowed Inn, dibuka pada 8 Disember di SoHo, jadi ambil gadis-gadis kamu, ambil coklat panas, dan mungkin menyelamatkan kita tempat dalam barisan?

Acara ini pertama kali datang, berkhidmat dahulu, jadi muat turun App Negara Pink untuk jemputan anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map