Post Hari Valentine Kylie Jenner Tidak Mengenai Stormi atau Travis Scott

Kylie Jenner telah kembali ke media sosial selepas menyambut anak sulungnya, Stormi, awal bulan ini. Tetapi catatan Hari Valentinenya tidak ada hubungannya dengan gadis kecilnya, atau teman lelakinya Travis Scott.

Foto kedua Jenner dari bodi pasca bayinya menyaksikannya dalam keadaan hitam, dari kepalanya yang berkerudung dan selimut basikal Kim Kardashian ke stikon stiletto polka-dotnya. Ibu baru mempunyai wajah penuh solek dan rambutnya kelihatan baru ditiup, walaupun mengingat kedudukannya bersandar di lantai dengan berpeluh, ia tidak nampaknya seperti dia hendak keluar.

vday �� ♥ ️

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Walaupun rupa hitam ini agak rendah (untuk Kylie!), Adik perempuannya, Kourtney Kardashian tidak menahan diri ketika melihat rupa Hari Valentinenya. Ibu tiga, yang bertarikh model Younes Bendjima, berkongsi foto ultra glam dirinya yang duduk bersebelahan dengan pakaian dalam merah dan wajah yang sempurna.

Hari Valentine 만

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

Mengenai Kardashian mengandung terakhir, Khloé, dia berkongsi rancangan V-Day dengan teman lelaki Tristan Thompson di aplikasinya. “Kami berdua tidak terlalu memerlukan ketika datang kepada barang-barang semacam ini, jadi kami akan pergi ke ibu saya dan makan malam bersama pasangan saya. Cute, kan? “Katanya.

Jangan takut, mereka juga akan mempunyai sedikit masa sahaja pada awal hari. “Tetapi saya akan buat beberapa memasak juga! Tristan adalah Jamaican dan dia benar-benar menyukai makanan Jamaica. Dia boleh makan makanan Jamaica tujuh hari seminggu 365 hari setahun. Ibunya telah mengajar saya cara membuat resipi yang sahih, jadi saya akan menjadikannya hidangan Jamaican yang menakjubkan pada awal hari. “

Tiada kata lagi jika Kim dan Kanye akan menyertai makan malam keluarga, tetapi bintang realiti tidak kongsi gambar comel dengan suaminya untuk mengucapkan selamat hari Valentine. “Saya sayang kamu tak terhingga!” Dia menulis.

Saya suka anda tak terhingga! Selamat Hari kekasih!!!

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

BERKAITAN: Kylie Jenner Perkenalkan Foto Pertama Sendiri Sejak Memberi Kelahiran kepada Daughter Stormi

Bagi Kendall Jenner, yang tidak mengulas mengenai status hubungannya sekarang, dia menyelamatkan hasrat Valentine untuk peminatnya. Model itu, yang berada di tengah-tengah bulan fesyen yang sibuk, mengkritik foto peminat dengannya untuk mengucapkan selamat hari jadi.

Di sana anda mempunyai, orang-orang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map