Praktik Kate Moss Kemahiran DJnya di Miu Miu Resort 2017 Persembahan dan Pesta

Kate Moss tidak mahu mengucapkan selamat tinggal kepada reputasi gadis parti itu dalam masa terdekat.

Pada hari Ahad di Paris, supermodel berusia 42 tahun itu sekali lagi mendapati dirinya di tengah-tengah masa fesyen utama, kali ini di The Miu Miu Club, sambutan meriah satu malam yang meriah sebagai pembentangan kepada resortnya Koleksi 2017.

Pesta itu diadakan di Hotel de la Paiva yang mewah dan Moss tiba di gaun renda hitam dengan grafis berbentuk hati, segera meletakkan kemahiran muziknya ke depan sambil melemparkan sepasang headphone dan menaikkan beberapa jem di belakang gerai DJ. Walaupun mannequin diwarnai dengan pilihan Miu Miu yang berhias selimut bejeweled, ia adalah senarai tetamu yang juga mempunyai semua orang bercakap. Pereka Marc Jacobs dan model-of-the-moment Anna Cleveland bergerak di antara bilik-bilik yang banyak dihiasi dengan bergaya, sementara Dianna Agron, Stacy Martin, dan Emma Greenwell (di bawah) terbukti menjadi musa muktamad dan bersatu dalam persembahan girly yang sepadan.

Dianna Agron at Miu Miu Resort
Victor Boyko / Getty

Untuk Game of ThronesSophie Turner, malam itu memanggil gaun kulit lilin dengan perincian baju yang bertembung, bersama-sama dengan tumit platform berkilauan.

Sophie Turner at Miu Miu Resort
Dominique Charriau / Getty

PHOTOS: Keadaan Perubahan Kate Moss

Amber Valleta at Miu Miu Resort
Dominique Charriau / Getty

Amber Valletta juga menaikkan faktor model dan mengguncang pakaian putih dengan overlay manik dan sepadan dengan pam perak, aksesori parti yang sempurna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 53

map