Prestasi Nailah Mariah Carey, Walaupun Kekurangan Teh

Jika anda mempunyai keraguan dalam fikiran anda … Persembahan Mariah Carey malam tadi di Rock Clark ‘Tahun Baru Rockin’ Eve dengan Ryan Seacrest membuktikan dia masih mendapatnya. Terdapat banyak pembesaran untuk acara besar, yang merupakan peluang besar Mimi untuk menebus dirinya selepas kejatuhan NYE tahun 2016 yang terkenal, dan dia bangkit pada kesempatan itu-dalam gaun berkilauan dan bulu putih, tidak kurang.

Ia tidak pergi sepenuhnya tanpa sebarang halangan, walaupun selepas menyanyikan lagu pertamanya, “Visi Cinta,” Carey mendapati semua yang dia mahukan untuk Tahun Baru (teh panas) tidak tersedia. “Saya diberitahu akan ada teh. Oh, itu bencana! “Katanya kepada penonton. “Baiklah kita hanya perlu kasar. Saya akan menjadi seperti orang lain tanpa teh panas. “

Prestasi spektakular oleh @MariahCarey. ✨ #RockinEve

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tahun Baru Rockin ‘Eve 2018 (@rockineve) pada

Teh atau teh tidak, dia terus mengukir prestasinya yang lain, yang termasuk seterusnya memukul “Hero”, yang penuh dengan paduan suara kudus.

Selamat tahun Baru!!!! ♥ ️�� ken

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mariah Carey (@mariahcarey) pada

Malam itu berakhir dengan catatan yang tinggi untuk Carey, kerana dia dengan senyumnya menyiarkan gambar dirinya menikmati teh panas untuk media sosial selepas persembahan.

Menemui teh saya! ☕

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mariah Carey (@mariahcarey) pada

VIDEO YANG BERKAITAN: Mariah Carey Telah Lahir ke Sparkle

 

“Menemukan teh saya !,” dia memaparkan jawatan yang selesa. Sepertinya tahun ini secara rasmi menjadi permulaan yang baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 91

map