Primer ini Akan Melindungi Kulit Anda dari Skrin Anda Membaca Ini Pada

Ini mungkin sukar untuk ditelan, tetapi komputer dan iPhone anda mungkin merosakkan kulit anda. Ya, skrin yang anda baca ini boleh menyebabkan tanda-tanda penuaan yang belum matang. Cahaya dan Infared (IR) Cahaya Tinggi (HEV) Cahaya dan Infared (IR) Cahaya adalah biru-violet dan cahaya yang tidak dapat dilihat dipancarkan dari elektronik seperti komputer riba, telefon bimbit atau tablet yang memberi kesan negatif kepada kulit dengan mempercepatkan proses penuaannya yang kelihatan. “Cahaya yang dipancarkan dari elektronik boleh melakukan beberapa perkara: Jika anda melihat skrin ketika lampu latar gelap atau gelap (seperti memeriksa Facebook pada malam sebelum tidur) dapat mengembangkan ketegangan mata, meningkatkan tekstur krep seperti di bawah mata , dan peningkatan berkerut di sekitar mata, “kata ahli kulit dermatologi West Islip, NY, Dr Kavita Mariwalla.

Sebelum anda berhenti membaca ini dan menutup penyemak imbas anda, ada cara mudah untuk melindungi kulit anda. MAKE Kecantikan Moonlight Primer ($ 55; makebeauty.com) bukan sahaja bertindak sebagai perisai yang mengunci asas untuk hari ini, tetapi juga membentuk halangan yang tidak dapat dilihat yang melindungi kulit daripada HEV dan lampu IR yang kita terdedah kepada dari pelbagai skrin yang kita buat setiap hari. Bagi radikal bebas dan pencemaran? Primer ringan ini juga mengambil mereka terima kasih kepada alga laut yang diperuntukkan dalam formulanya.

BERKAITAN: Adakah Pencemaran Merosakkan Kulit Anda? 7 Produk untuk Pastikan Bad Air di Bay 

Dan seperti dengan begitu banyak perkara dalam hidup, selain daripada primer, kesederhanaan adalah kunci. “Saya secara umumnya memberitahu orang dewasa bahawa baiklah menggunakan elektronik di dalam bilik yang terang. Walau bagaimanapun saya memberitahu mereka untuk membatasinya hingga 8-10 jam sehari, dan saya memberitahu mereka untuk benar-benar mengelakkannya sebelum tidur. “

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 79

map