Princess Diana Memberi Putera William sebuah Kek Kek untuk Ulang Tahun ke-13

Turning 13 sering dianggap sebagai hari jadi tonggak, menandakan saat anak menjadi remaja. Bagi ramai, ia adalah hari jadi penuh dengan kejutan manis dan mementos.

Dan, jika anda Putera William, ia juga terdiri daripada kek hari jadi yang berbentuk seperti buah dada, ihsan ibu.

Puteri Diana menyuarakan keseronokan pada anak sulungnya pada hari ulang tahunnya yang ke-13 dengan bermain dalam kegilaannya dengan supermodel, seperti bekas ketua kerajaan Darren McGrady menjelaskan kepada InStyle. 

Puteri Diana lead
Tim Graham

“Dia benar-benar menjadi Cindy Crawford dan dia meletakkan poster di dindingnya, Princess Diana menjemput tiga supermodel, termasuk Christy Turlington, untuk datang dan minum teh bersama mereka. Dan ketika saya membuka pintu peti sejuk saya di dapur, dia sebenarnya mengarahkan kek dengan sepasang buah payudara yang telanjang, dan itu hanya untuk memalukan William, “kata McGrady..

“Jadi pelayan itu mengambil kek itu. Mereka semua menyanyi hari jadi gembira, William menjadi merah cerah, dan Harry berkata, ‘Wow, bolehkah saya mempunyai kek itu untuk ulang tahun saya?’ Jadi Harry sentiasa keseronokan, Harry selalu menjadi orang nakal. “

McGrady-yang beramah mesra bersama dengan Kellogg di perkahwinan sarapan kerajaan-bekerja sebagai chef Queen Elizabeth selama 11 tahun sebelum berpindah ke Kensington Palace dengan Diana dan anak-anak selama 4 tahun lagi sehingga kematian Diana pada tahun 1997. Setelah menghabiskan banyak masa bersama mereka, selamat untuk mengatakan McGrady tahu keluarga itu dengan baik, dan dia melihat secara langsung berapa banyak putera yang mengambil selepas kedua-dua Diana dan Putera Charles. 

BERKAITAN: Kenapa Jurufoto Diraja Mempunyai Masalah Menembak Meghan Markle

“Melihat kedua-dua mereka, William adalah sangat dirizabkan dan sangat mendalam seperti bapanya, dan Harry adalah parti, yang menyeronokkan, dan dia mengingatkan saya kepada puteri,” kata McGrady. “Bukan sekadar keseronokan, tetapi cara dia bersama anak-anak, cara dia mudah untuk berada di sekeliling kanak-kanak, dan cara dia bertindak balas kepada semua pekerjaan amal, kerja yang luar biasa yang dilakukannya untuk Permainan Invictus dan perkara-perkara. “

Walaupun dia tidak akan berada di London untuk majlis itu, McGrady akan sibuk menyiapkan hidangan multicourse di New York City Café Kellogg untuk peminat diraja Amerika bermula pada 5:30 pagi, kerana apa yang perkahwinan diraja tanpa makan yang diluluskan diraja?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 73

map