Priyanka Chopra dan Nick Jonas Dikabarkan Mengunjungi Meghan Markle dan Putera Harry Di England

Kadang-kadang kehidupan sebenar adalah orang asing (dan lebih sejuk) daripada fiksyen.

Super terkenal orang Priyanka Chopra dan Nick Jonas dilaporkan menghabiskan hari-hari yang membawa kepada pertunangan angin puyuh mereka melawat Quantico kawan rapat bintang dan ahli keluarga diraja Britain, Meghan Markle, dan suaminya dua bulan, Putera Harry.

Walaupun sedikit diketahui lawatan itu sendiri, ia dikhabarkan bahawa pasangan Hollywood menghabiskan masa dengan Duke dan Duchess of Sussex di (salah satu) mereka Oxfordshire, rumah England (s).

Jelas perkara-perkara yang berjalan dengan lancar, kerana perjalanan itu menjejaskan pertunangan Chopra dan Jonas, tetapi kami tidak dapat menahan apa yang berlaku pada tarikh dua kali A-senarai.

Nick Jonas Priyanka Chopra Prince Harry Meghan Markle
Getty Images

Oleh kerana tidak mungkin kita benar-benar tahu apa yang turun, kita telah menghasilkan teori-teori yang kita sendiri (beberapa teori yang sangat tidak dapat difahami sepenuhnya).

1) Meghan dan Harry Bertengkar Lebih Daripada Jonas Brothers Song Kegemaran Mereka

Meghan adalah semua untuk “Burnin ‘Up,” sementara Putera Harry memainkan penganjur syaitan dan keluar kuat untuk kerjaya solo Nick. Dia kemudian menyanyikan lagu “Bacon” selama 10 minit terus sehingga Meghan mengancam untuk memberitahu Ratu.

2) Nick dan Priyanka Adakah Semua, “Di mana N-Out?”

Meghan juga berkongsi bahawa dia juga merindui hotspot L.A, jadi Harry memecahkan Rolodexnya dan mendapat telefon untuk membawa rantai itu ke U.K. Perhatikan mata pencarian yang berasaskan Oxfordshire In-N-Out musim bunga 2019.

Burger dan Chanel … kombo kegemaran saya dengan gadis-gadis fav saya. @anjula_acharia @mubinarattonsey @chanelofficial

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

3) The Foursome berkabung Pembatalan Quantico

Mereka bersetuju musim 1 adalah yang terbaik dan terkejut apabila mereka dapat menonton siri penuh di Netflix. Harry masih bekerja dengannya Breaking Bad, walaupun begitu, dia memerlukan sec.

BERKAITAN: Ayah Meghan Markle Datang untuk Puteri Diana Dalam Temuduga 9 Jam

4) Meghan Ditanya Priyanka, “Apa rasanya boleh memakai seluar bila-bila masa anda mahu?”

Nota: Meghan memberikan pandangan yang tidak begitu halus dalam arah suaminya sambil bertanya. 

5) Mereka Plotlines Brainstormed untuk Baywatch 2

Meghan fikir mungkin ayahnya boleh menjadi penjahat baru, tetapi Harry berhujah bahawa francais itu tidak sepatutnya membuat jalan ke abad ke 21.

Tidakkah anda merasa seperti anda berada di sana?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map