Priyanka Chopra dan Nick Jonas Mengukuhkan Status Pasangan Sebagai Mereka Tiba Bersama di N.Y.C.

Priyanka Chopra dan Nick Jonas mungkin tidak mengesahkan hubungan mereka, tetapi seperti kata pepatah, “tindakan bercakap lebih kuat daripada kata-kata.” 

Kedua-duanya dilihat tiba di New York City pada hari Jumaat, dan mereka kelihatan sangat segerak ketika mereka melangkah ke lapangan terbang JFK. Kedua-dua Jonas dan Chopra didorong oleh Starbucks kerana mereka cuba untuk menyembunyikan incognito dalam warna. Walau bagaimanapun, tidak ada sesiapa pun yang boleh terlepas Quantico ensemble perjalanan bergaya bintang. 

Chopra kelihatan cantik di dalam seluar dalam merah jambu yang berwarna-warni dan selendang topi yang menyelaras, yang dipasangkan dengan tumit mengusap kaki putih. Seolah-olah ansambel itu tidak cukup bergaya, dia dengan santai melipat blazer putih ke atas bahunya sambil membawa beg kulit ular kuning kulit Tod. Jonas tidak kelihatan terlalu buruk, memakai rupa santai yang terdiri daripada seluar hitam, baju T-shirt, jaket denim, topi besbol, dan kasut slip.

Priyanka Chopra Nick Jonas
SplashNews.com

BERKAITAN: Nick Jonas Menipu Sekolah Menengah Pindah ke Flirt dengan Priyanka Chopra di Instagram

Khabar angin mula berpusing bahawa mereka bertarikh selepas Hujung Minggu Memorial. Mereka dilihat bergelar bersama dan kelihatan sangat selesa sepanjang hujung minggu, dan percintaan mereka tidak perlahan.

Pada hari Isnin, Jonas meninggalkan komen manis satu foto Chopra berkongsi tentang dia dan kawan-kawannya untuk menggali di In-N-Out. “Senyuman manis,” dia menyiarkan di bahagian komen, menyebabkan peminat kecewa.

Burger dan Chanel … kombo kegemaran saya dengan gadis-gadis fav saya. @anjula_acharia @mubinarattonsey @chanelofficial

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

Dia membalas tunjuk Instagram pada hari Rabu mengulas mengenai video Jonas yang dikongsi bersama beruang koala. “Siapa yang cuter,” Chopra menulis bersama dengan emoji yang ketawa. 

Hi! ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nick Jonas (@nickjonas) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 64 =

map