Priyanka Chopra Kata Wiping Out Assault Tidak Boleh Menjadi Perjumpaan Satu-Seks, Dalam Wake of Harvey Weinstein Skandal

Priyanka Chopra menyertai berpuluh-puluh bintang dalam bercakap menentang serangan seksual dan gangguan minggu ini, memberi amaran bahawa “tidak hanya ‘Harvey Weinstein’ di Hollywood, terdapat banyak,” semasa menyampaikan pada sidang kemuncak.

Dan itu bukan semua yang dia katakan mengenai topik itu. “Lebih banyak lagi yang perlu dilakukan,” katanya Quantico bintang memberitahu InStyle semalam, mengulas mengenai banjir berterusan terhadap Weinstein. Chopra memuji pergerakan #MeToo, memuji rakan-rakannya yang telah bersuara tentang kemarahan dan pengalaman mereka. “Perkara yang paling luar biasa untuk dilihat ialah hakikat bahawa wanita di Hollywood akan datang bersama dan berkata, ‘Kami tidak akan tahan untuk ini lagi.’ Ia luar biasa untuk melihatnya, “katanya. 

Tetapi ia bukan perjuangan seksual, kata Chopra. “Apa yang kita perlukan adalah untuk lelaki menentang feminisme dan wanita dalam kehidupan mereka, dan mengatakan bahawa mereka tidak akan menentang apa-apa bentuk penyalahgunaan terhadap wanita.”

BERKAITAN: Lupita Nyong’o Kata Harvey Weinstein Melecehkan Seksual Pelbagai

VIDEO: Priyanka Chopra: “Saya Percaya Wanita Memiliki Kurva”

 

Chopra mengeluarkan peringatan bahawa walaupun suara-suara Hollywood yang keras, seksisme dan misogyny merajalela di setiap industri. “Saya berdiri dengan bahu dengan setiap wanita di luar sana-ini bukan sesuatu yang kita berurusan dengan hanya dalam hiburan. Anda melihat wanita perlu berurusan dengan lelaki yang berkuasa, menyalahgunakan kuasa mereka dalam setiap aspek, melalui setiap ruangan profesional. dia berkata.

Jadi Chopra mempunyai permintaan: Jangan berhenti bercakap tentang masalah itu. “Perbualan mengenai perbezaan jantina perlu menjadi perbualan yang lebih kuat, dengan [lagi] peluang dicipta [untuk wanita],” katanya. “Banyak yang perlu dilakukan, tetapi ini adalah satu langkah yang hebat, untuk melihat ramai lelaki dan wanita berkumpul.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 44

map