Produk Penjagaan Kulit Terbaik Tahun ini untuk Kulit Kering

BBB
TIPS; Kesopanan

Victoria Moorhouse

20 Apr 2018 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Untuk Pembelian Kecantikan Terbaik ke-23 kami, kami meninjau ahli dermatologi terkemuka, artis solek, ahli hairstyle, dan manicurists untuk mengetahui produk mana yang mereka tidak dapat cukup. Undian berada di: Anda akan ingin membersihkan rak untuk 165 penggubah permainan kecantikan ini.

Mencari pelembap yang kulitnya kering dengan kulit kering agak mudah, tetapi perkara-perkara menjadi rumit ketika datang untuk mencari produk lain yang melingkari rutin penjagaan kulit penuh.

Banyak pembersih yang membersihkan terlalu banyak pada kulit kering, membuangnya daripada tahap penghidratan yang rendah. Pengelupasan yang salah pada kulit yang kering dapat menyebabkan kerengsaan dan kemerahan yang serius. Kekurangan kelembapan juga boleh menyebabkan halangan kulit yang tidak cekap – perkara yang menghalang radikal bebas dan pencemaran daripada menyebabkan kerosakan jangka pendek dan jangka panjang ke wajah anda.

Namun, semua rejimen ini penting, jadi Panel Kecantikan Terbaik kami membungkus produk penjagaan kulit terbaik sepanjang masa untuk sesiapa sahaja yang mempunyai kulit kering. Teruskan menatal untuk menyemak InStyle-pelembab yang diluluskan, serum dan banyak lagi.

VIDEO: Satu Daripada Balsem Bibir $ 3 ini Dijual Setiap Kedua Di Dunia

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map