Produk solek Jennifer Lopez Pertama Akan Berikan Anda “J.Lo Glow”

Kulit Jennifer Lopez yang berseri-seri bersinar seolah-olah menentang masa dan penuaan. “Bagaimana ?!” telah selalu berada di bahagian atas senarai soalan kecantikan kami yang kami tanya bintang itu.

Selepas mencuba setiap kombinasi cecair dan serbuk penyikat dan bronzer selama bertahun-tahun, dan gagal untuk mendapatkan apa-apa seperti dewy sebagai kulitnya dalam video “Menunggu untuk Malam Ini”, kita sampai pada kesimpulan bahawa dia tidak mungkin menjadi manusia.

BERKAITAN: Updo Curly Jennifer Lopez Buktikan ’80-an Adakah Kembali

Ternyata formula untuk kulit bercahaya J.Lo mungkin sebenarnya menjadi rahsia. Sehingga kini-jenis. Apabila seorang penyihir solek di bahagian komen artis solek Scott Barnes’s Instagram jawatan melihat J.Lo bertanya apa produk yang dia pakai, jawapannya segera menghantar peminat ke mod penuh freak-out.

Malam Terakhir #MakeupNews ▫ OMG! Katakanlah Apa?!?!?! ☀️✨�� Siapa siap untuk #Verano ?! #Caliente !! �� �� @ jlo Ratu Latin �� akan menjatuhkan bom ���������� �� dia membuat sendiri! #Bronzer !!! (yang pasti mempunyai nada hangat). #ComingSoon * akan memastikan anda dikemas kini. . Adakah ia akan menjadi barisan sendiri ?! Koleksi ?! Kerjasama ?! Dunia keindahan akan menjadi loco! Adakah 2018 akan menjadi #JLO tahun ?! Saya di sini untuk ini! ����♀️ THOUGHTS ?! Pic.twitter.com/svhhhhhQYz Lihat foto dan video chat lucah. . #makeupartist #makeupjunkie #makeupaddict #makeuplover #motd #fashion #instabeauty #beauty #bblogger #bbloggers #beautyblogger #makeup #makeuptalk

Pos yang dikongsi oleh TRENDMOOD (@ trendmood1) pada

Barnes mendedahkan bahawa dia menggunakan bronzer J.Lo-buak untuk membuatnya kelihatan Dunia Tarian. “@Iv_mua Saya menggunakan bronzer yang @jlo membuat yang menakjubkan! Shh, “katanya kepada peminat. Itulah semua maklumat yang ada sekarang, tetapi kami tidak ragu-ragu jika sesiapa boleh membuat semua mimpi solek kami menjadi kenyataan, itu adalah J.Lo.

VIDEO: Jennifer Lopez Mengesahkan Bahawa Haircut Paling Popular Tahun Ini Di Sini Tetap

Sudah tentu, Internet tidak dapat diam selepas mempelajari berita. Peminat mula berspekulasi sama ada atau tidak bronzer itu akan menjadi sebahagian daripada garis makeup J.Lo lengkap atau kolaborasi sekali sahaja. Entah bagaimana, memandangkan dia telah menjadi salah satu wajah L’Oreal Paris selama bertahun-tahun dan cahaya tandatangannya dan gelombang panjang, berliku-liku adalah dua kecantikan yang paling ditiru di seluruh dunia, garis solek J.Lo adalah masa yang lama datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 75 = 83

map