Produk Terbaik Tahun Ini untuk Kulit Berminyak

Berminyak Skin
Kesopanan

Erin Lukas

26 Apr, 2018 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Untuk Hadiah Kecantikan Terbaik Tahunan ke-23 kami, kami meninjau ahli dermatologi yang terkemuka, solek artis, ahli hairstyle, dan manicurists untuk mengetahui produk mana yang mereka tidak dapat cukup. Undian berada di: Anda akan mahu mengosongkan rak untuk ini 165 penukar permainan kecantikan.

Ah, kulit berminyak. Jika anda mempunyai jenis kulit ini, anda mungkin berasa seperti wajah anda mempunyai sayap kekal padanya. Kemudian datang perjuangan yang lebih besar: solek anda biasanya meluncur dan penembusan tidak dapat dielakkan.

Daripada melemparkan tangan kami, kami beralih ke Panel Pembelian Kecantikan Terbaik kami untuk mencari produk penjagaan kulit untuk kulit berminyak yang menjadikan anda terkawal. Dari pelembap untuk mendapatkan rawatan, lapan yang mesti dijumpai di atas dalam memerangi kelenjar minyak yang berlebihan.

Letakkan kertas yang mengelupas dan teruskan menatal untuk asas-asas penjagaan kulit kami yang diluluskan untuk wanita dengan kulit berminyak.

VIDEO: Tonton InStyle Editor meletakkan asas gelap ke ujian

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 80

map