Projek Runway Contestant dan Pereka Fesyen Wendy Pepper Mati di 53

Ia adalah hari yang menyedihkan Landasan Projek peminat. Peserta musim 1 Wendy Pepper telah meninggal dunia. Dia hanya 53. 

Lada, yang nama sebenarnya Anne Eustis Pepper, meninggal secara damai dikelilingi oleh keluarganya dan sahabatnya, menurut sebuah berita kematian yang berlari di dalam Post Washington. Pereka ini terselamat oleh anak perempuannya, Finley M. Stewart, serta ibu bapanya, adik-beradik, kakak dan beberapa keponakan dan keponakan.

Semasa masa beliau Landasan Projek, Lada membuatnya di final di Bryant Park. Pada akhirnya, dia datang ke tempat ketiga secara keseluruhan, tetapi walaupun tidak memenangi pertandingan keseluruhan, dia datang pertama dalam beberapa cabaran, termasuk peluang untuk memiliki sepotong yang didesainnya dijual di Republik Pisang dan untuk merancang pakaian Grammy Nancy O’Dell.

BERKAITAN: Contestant Runway Project dan Pereka Fesyen Mychael Knight Mati pada 39

Dia seorang peserta yang popular, kembali ke Projek Runway All Stars, serta dua lagi realiti Bravo Celebrity Poker Showdown dan Pertempuran Bintang Realiti Rangkaian.

Fikiran kita bersama keluarganya dalam masa yang sukar ini. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 33

map