Proud Baru Ibu Audrina Patridge Saham Foto Girl Baby Adorable Her

Dalam 11 minggu sejak Audrina Patridge melahirkan anak perempuannya, Kirra, yang Bukit akaun Instagram alum telah menjadi tujuan untuk semua perkara yang comel. Tidak ada cara yang lebih baik untuk menyembuhkan blues hari Isnin daripada dengan mencari kasual melalui arkib bayi ibu yang baru.

Pada hari Ahad, ibu baru memejamkan pangkalan penggemarnya dengan pukulan baru smiley tot. Kali ini, duduk Kirra di kerusi keretanya memakai tunduk comel di kepalanya, melihat ke dalam kamera dengan blues bayi, dan melekat lidahnya dalam gaya bayi klasik.

Sentiasa melekatkan lidahnya keluar �� # 11weeks #kirramax

Foto yang disiarkan oleh Audrina Patridge (@udrinapatridge) pada

Pada hari yang sama, Patridge memberi peluang kepada peminatnya melihat satu lagi pada bayi Kirra-tetapi kali ini, pemain berusia 31 tahun berkongsi perhatian dengan anak perempuannya yang bersedia kamera. Dalam snap terbaru, Patridge memegang Kirra dekat, yang biru striped itu melengkapi tee corak hitam dan putih bintang realiti. Duo ibu-ibu tidak dapat melihat lebih bahagia untuk bersama. Menurut keterangan Patridge, dia tidak mempunyai banyak gambar dari kedua-duanya: “Saya tidak mempunyai gambar-gambar Kirra dan aku bersama-sama, tetapi saya mempunyai satu juta anak perempuan saya terima kasih kerana menangkap gambar ini @caseyloza #famdinner . “

Saya tidak mempunyai sebarang gambar dari Kirra dan saya bersama-sama, tetapi saya mempunyai satu juta anak perempuan saya kerana itu terima kasih kerana menangkap gambar ini @caseyloza #famdinner

Foto yang disiarkan oleh Audrina Patridge (@udrinapatridge) pada

VIDEO: Pergi ke Rumah Beverly Hills yang Indah Lauren Conrad

BERKAITAN: Tonton Anak Smanda dan Ceramah yang Dilahirkan oleh Audrina Patridge di “Mama”

Apa yang cantik ibu tunggal anak perempuan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 + = 69

map