Putera Harry, Seorang Orang Diraja Terang, Pergi ke Perkahwinan dengan Lubang di Kasut-Nya

Tidak ada tukang sepak besar yang tersisa di London?

Mari kita potong untuk mengejar: Putera Harry (lelaki diraja, lelaki kaya, pelakon lama bekas pelakon TV Amerika Syarikat pada tahun 2018) berkhidmat sebagai lelaki terbaik pada majlis perkahwinan pada hujung minggu dan – terkejut! – berani melepaskan lubang itu. Tidak pasti apa yang kita maksudkan? Malah, raja British dan Meghan Markle mengetuai perkahwinan rakan zaman kanak-kanaknya, Charlie van Straubenzee dan isteri Daisy Jenks pada hari Sabtu dan, sebagai orang berkulit gelap di Twitter, Harry tiba dengan lubang menganga di kasutnya.

(Semi-berkaitan: Acara ini juga berlaku pada hari ulang tahun ke-37 Markle.)

Putera Harry Embed 2
Antony Jones / Getty Images
Putera Harry Embed 3
Mark Cuthbert / Getty Images

Tetapi baik-baik saja.

Lubang cukup kecil. Dan dengan jujur, mana-mana daripada kita akan mencukupi untuk almari pakaian kami jika paparazzi – bersenjatakan lensa teleskopik – mengambil aksesori kami. Tetapi kita tidak boleh menolong, jika Putera Harry tidak dapat menyimpannya bersama, bagaimana pula kita yang sepatutnya memakan?

Harry juga memakai kasut yang sama pada bulan April, jadi, dalam pertahanannya, mungkin dia cuba menjadi mesra alam dengan memakai semula tendangan lama, atau mungkin dia cuba mengurangkan beberapa kos selepas perkahwinan $ 34 juta yang mewah pada bulan Mei. Atau, mungkin mereka hanya sangat selesa, lubang dan semua. 

Putera Harry Embed 1
Neil Mockford

Markle juga telah mengambil beberapa haba untuk gasp! terengah-engah mendedahkan sedikit coli pada perkahwinan yang sama. Suatu hari untuk royal? Nah. Kita perlu memotong orang-orang ini sedikit kelemahan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 67 =

map