Putera Harry Telah Bercakap Akhir Tearful dengan Ex Nya Sebelum Berkahwin Meghan Markle

Kita semua mempunyai ex-walaupun hanya berkahwin dengan raja-raja du jour Putera Harry dan Duchess Meghan Markle. Bahawa dikatakan, agak banyak alis yang dinaikkan apabila dua bekas teman wanita Harry muncul pada pernikahan itu.

Dan maklumat baru mendedahkan bahawa ini bukan satu-satunya hubungan Harry dengan seorang bekas minggu itu. Sebelum Harry berkata “Saya lakukan” kepada Meghan, dia melompat ke telefon dengan kekasih yang sedang bercinta dan lama, Chelsy Davy untuk selamat tinggal yang menangis.

Putera Harry and Chelsy Davy lead
Jamie McDonald

“Ini adalah panggilan terakhir mereka, panggilan perpisahan di mana kedua-dua mereka mengakui Harry sedang bergerak,” kata rakan keluarga tanpa nama Vanity Fair.

Maksud saya, kita harapan dia “bergerak,” memandangkan dia bersedia berkahwin dengan orang lain minggu depan. Selepas panggilan berakhir, Davy hampir memilih untuk melangkaui perkahwinan sepenuhnya. Yang, mari kita jujur, dapat difahami sepenuhnya.

“Chelsy agak emosi terhadapnya, dia menangis dan hampir tidak pergi ke majlis perkahwinan,” kata sumber itu. “Akhirnya, dia pergi dan berjanji kepada Harry bahawa dia tidak akan cuba dan menembusi parti itu.”

Chelsy Davy embed
Pool / Max Mumby

BERKAITAN: Putera Harry dan Meghan Markle Pergi ke Mexico-Dan Ia Melibatkan Drama Ayahnya

Cukup menarik, walaupun Davy muncul untuk menyokong mantannya di perkahwinan, VF melaporkan bahawa dia atau Bonas sama sekali tidak dijemput untuk menerima

Mungkin untuk yang terbaik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 81

map