Rachel Bilson Baru Dikongsi Nota Cinta Rare untuk Hayden Christensen

Sejak Rachel Bilson pertama kali bertemu Hayden Christensen kembali pada tahun 2007, para peminat tahu ia adalah acara yang jarang berlaku apabila dia dilihat melangkah keluar dengan Star Wars pelakon, lebih kurang butiran perkongsian hidup mereka bersama di media sosial. Tetapi pada hari Rabu, bintang terkenal terkenal memecahkan peraturannya sendiri untuk menghormati majlis istimewa dan berkongsi mesej manis untuk cintanya.

“Selamat hari jadi tampan,” yang O.C. alum, yang berkongsi anak perempuan berusia 2 tahun Briar Rose dengan Christensen, memaparkan foto Instagram dari ayahnya. (Dan ia menunjukkan dia masih hidup sehingga reputasi jantungnya pada usia 36 tahun.) Mengeluh dalam hati emoji, aktres itu meneruskan, “Kami sangat mencintaimu,” sebelum menyedarkan peminat kepada satu lagi peristiwa besar untuk pasangan itu, yang menyambut anak perempuan mereka dalam Oktober 2014.

“# 10yearsanding,” katanya menulis, manis memperingati tahun yang dia bertemu dengannya Jumper bintang bersama dengan hashtag shout-out. “Superdaddy. #Birthdayboy.”

Happy Birthday Handsome ❤️ kami sangat sayang anda # 10yearsandcounting #superdaddy #birthdayboy

Jawatan yang dikongsi oleh @rachelbilson pada

BERKAITAN: Rachel Bilson Membuat an O.C. Reunion Terjadi

Kini bertahun-tahun kemudian, selebihnya, kata mereka, adalah sejarah. Sukar untuk percaya ia telah menjadi satu dekad sejak pasangan ini berkumpul!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 57

map