Rachel Bilson Tidak Pasti Jika Dia Mahu Lebih Banyak Kanak-kanak dengan Suami Hayden Christensen

Rachel Bilson telah terkenal dengan peribadi tentang kehidupan pribadinya-bahkan sebelum kelahirannya dan anak perempuan Hayden Christensen, Briar Rose, hampir tiga tahun yang lalu. Tetapi, sekarang, Nashville pelakon membuka pernikahan dan ibu di dalam cerita sampul La Palme.

“Saya bertemu dengan Hayden [Christensen] semasa Jumper,”katanya kepada majalah, menurut Hanya Jared. “Ini adalah pengalaman yang luar biasa, masa yang paling berharga, kami sedang menembak di Itali dan di dalam Coliseum … Peranan itu sedang dipenuhi, tetapi juga semua yang dipenuhi sebagai pengalaman hidup, ia adalah masa terbaik.”

VIDEO: Shoot Cover Rachel Bilson

Bilson terus membesar tentang anak perempuannya yang berumur 2 tahun, dan, ternyata, dia sudah menjadi pakar jet. “Ia bukan tentang perjalanan, dia sudah menjadi seorang pro pesawat,” bintang itu dibentangkan. “Dia akan berkata ‘Sudah tiba masanya untuk meletakkan dulang saya!'”

Dengan kelembutan itu, anda akan berfikir bahawa pelakon itu ingin mempunyai bayi lagi ASAP, tetapi Bilson tidak pasti. “Saya mungkin mempunyai anak lain, itu masih di udara,” dia mengaku.

Kini, dia menumpukan perhatian kepada kebahagiaannya, dan bayi lain mungkin atau mungkin tidak masuk ke dalam gambar itu. “Saya mahu bahagia dan bersemangat,” tegasnya. “Semua BS kehidupan yang berlaku tidak penting, anda ingin gembira, anda mahu anak anda bahagia dan anda mahu semua orang dalam hidup anda menjadi sihat dan bahagia.”

BERKAITAN: Rachel Bilson Keraguan Daudnya Akan Takut Ketika Dia Belajar Darth Vader Adalah Ayahnya

Buat masa ini, kami akan menonton Bilson setiap malam Khamis pukul 9 malam. pada CMT di Nashville, manakala pada masa yang sama ingin bayi nombor dua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 92

map