Rachel Brosnahan Membalas Tribute Kepada Makna Kate Spade dengan Video Menari

Dengan jenama mewah di belakangnya, Kate Spade menggunakan fesyen untuk membawa lebih banyak keriuhan ke dalam kehidupan ramai, dan itulah yang dikenang oleh keluarganya selepas dia didapati mati bunuh diri pada pagi Selasa di Manhattan.

Aktris pelawak Spade, Rachel Brosnahan, yang menawan Puan Maisel yang luar biasa, memecah kesunyiannya pagi Rabu tentang kelewatan makciknya dengan video masa yang lebih gembira.

Dalam siaran Instagram Brosnahan, yang menari-nari tarian Kate Spade dengan suaminya Andy untuk muzik band mariachi, dengan pokok natal yang berkilauan di latar belakang.

Mengetahui Katy, ini adalah bagaimana dia mahu dikenang. Dia mempunyai cahaya yang kata-kata tidak dapat menangkap tetapi menyentuh semua orang yang dia bersentuhan dengannya. Dia sangat baik, sangat sensitif, sangat berbakat, lucu, dan seorang yang paling murah hati. Dia sangat kuat. Merapatkan orang yang anda sayangi dengan ketat hari ini.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rachel Brosnahan (@rachelbrosnahan) pada

“Mengetahui Katy, ini adalah bagaimana dia mahu dikenang,” kata Brosnahan pada masa ini. “Dia mempunyai cahaya yang kata-kata tidak dapat menangkap tetapi menyentuh semua orang yang dia bersentuhan. Dia sangat baik, sangat sensitif, sangat berbakat, lucu, dan seorang yang paling murah hati yang pernah saya kenal. Tawa orang yang tersayang anda lebih ketat hari ini. “

Rachel Brosnahan and Kate Spade lead
Walter McBride

Keluarga Spade juga menyampaikan satu kenyataan kepada Berita Harian New York pada hari Selasa selepas dia meninggal dunia.

BERKAITAN: Mencari Kembali di Kate Spade’s Career dalam Cahaya Kematiannya pada usia 55 tahun

“Kita semua dihancurkan oleh tragedi hari ini,” katanya. “Kami sangat menyukai Kate dan akan merindukannya dengan sangat teruk. Kami akan meminta privasi kami dihormati kerana kami berduka pada masa yang sangat sukar ini.”

Adik iparnya, pelakon David Spade, juga berkongsi ucapan takziahnya di Twitter, menyiarkan gambar seorang Kate tersenyum di tandatangannya.

BERKAITAN: Kenapa Ini InStyle Editor Sentiasa Ingat Aksesori Kate Spade Pertama Mereka

“Katy pada penandatanganan buku saya, saya suka gambar dia, jadi cantik, saya tidak fikir semua orang tahu betapa lucu dia dia … Dunia yang kasar di luar sana orang cuba cuba,” katanya..

Sekiranya anda atau sesiapa yang anda tahu perlukan bantuan, hantarkan kepada Lifeline Pencegahan Bunuh Diri Kebangsaan di 1-800-273-TALK atau suicidepreventionlifeline.org.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 85 =

map