Rachel McAdams Mempamerkan Kaki Tonednya di Comic-Con

Rachel McAdams adalah tangkapan terakhir hari ini kerana dia melancarkan pakaiannya di dalam potongan diri Potret diri di Comic-Con di San Diego. Pelakon itu menyertai rakan senegaranya Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, dan Benedict Wong untuk mempromosikan filem superhero Marvel yang akan datang Doktor Strange dan membincangkan filem dengan peminatnya.

McAdams telah menghadiri acara ini dengan jumlah yang menggembirakan dengan lapisan habis yang lengkap dan warna geometrik yang menyekat warna halus hijau hijau, biru, dan kuning air, beraksen dengan perincian jeruk. Walaupun lengan panjang dan naik ke leher, getaran feminin meletus di tengah-tengah peha, menonjolkan kaki kencang berusia 37 tahun itu.

The Spotlight bintang berpasangan dengan keseronokannya dengan berpadanan pam hijau yang tajam dan aksesori dengan susunan cincin perak yang menarik perhatian kepada manikur gelapnya. Kunci kecantikan berambut perang yang berambut perang itu berpisah di tepi dan hanya melengkapkan bahunya. Pandangan gelap itu cerah oleh bibir merah jambu pelakon dan senyuman yang memukau ketika dia mengambil panggung.

BERKAITAN: Penampilan Carpet Merah 5 Merah Rachel McAdams

VIDEO: Moments Beauty Rachel McAdams yang Terbaik

McAdams memainkan jururawat malam Christine Palmerin dalam filem, bersama Cumberbatch sebagai doktor sendiri dan Swinton sebagai Orang Purba. Doktor Strange ditetapkan untuk memukul teater November ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 78

map