Rachel Roy dan Daughternya Memakai Sepenuhnya Memakai Ibu-Puteri

Jika nampak seperti semua celeb kegemaran anda membawa anak-anak mereka yang comel Filem Emojiperdana malam tadi, itu kerana mereka memang berbuat demikian. Daripada Chris Pratt dan Jack 4 tahun Anna Faris kepada anak lelaki Christina Aguilera Max dan Summer mininya, malam Ahad untuk kanak-kanak bintang.

Dengan banyak keluarga yang terkenal di atas permaidani merah, ia kelihatan sedikit bungkus, tetapi walaupun itu kami tidak dapat membantu tetapi melihat kembar ibu-anak perempuan yang berkerumun berlaku dengan pereka Rachel Roy dan anak perempuannya Tallulah yang berusia 9 tahun. 

TK
Jason LaVeris / FilmMagic

Kedua-duanya menggegarkan versi ibu-dan-saya bergaya pakaian yang sama.

Mereka masing-masing memakai sepasang jins denim ringan dengan aksesori teratas putih dan sejuk. Walaupun Roy memilih ‘bandana yang diilhamkan’ 90-an, Tallulah memakai sepasang Harry Potter-seperti cermin mata bulat (serupa di sini). 

VIDEO: Kenapa Rachel Roy Mula Bekerja pada 14

RELATED: Peek Inside Designer Rachel Roy’s Home Home Luminous

Walaupun kita biasa melihat Roy membawanya dengan perasaan yang membunuh gaya dan rasa yang sempurna, pencocokan keluarga ini adalah yang pertama.

Bolehkah kedua-dua ini menjadi cuter? Kami akan teruskan dan berkata tidak. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 72

map