Rachel Roy Perkongsian Bagaimana Ia Menghasilkan Ancestri Campuran Gayanya dalam Petikan Eksklusif Dari Buku yang Akan Datang

Dalam gaya tenteranya yang akan datang, pereka Rachel Roy mencerminkan hari-hari awalnya dalam fesyen, melancarkan labelnya-dan bagaimana kaum etniknya bercampur menjadi pemangkin bagi koleksinya. Plus, lihat dulu penutup.

“Menjadi anak perempuan seorang ibu Belanda patung dan seorang bapa imigran India yang diliputi dalam tatu mengajar saya bagaimana untuk menggabungkan, menggabungkan, dan mengintegrasikan pengaruh dan gaya seperti kelas reka bentuk yang tidak pernah ada. Saya selalu merasakan pengertian yang mendalam kepada kedua-dua belah saya keluarga dan identiti yang mendalam dengan kedua-dua budaya. Memakai pengaruh dari kedua-dua belah landskap genetik saya selalu menjadi cara yang paling semula jadi bagi saya untuk merayakan warisan campuran saya dan memberi penghormatan kepada kedua-dua Belanda dan akar India saya.

121615-rachelroy3.jpg
Kesopanan

Saya dengan cepat mendapati bahawa staples yang seolah-olah bercanggah dari kedua budaya saya sebenarnya saling melengkapi dengan cara yang sangat menarik. Saya dapati cara menggabungkan sandal terinspirasi India kulit saya dengan panjang, skirt petani tradisional yang pernah saya lihat di gambar penduduk tempatan di Belanda. Ia adalah pembukaan mata dan memberi inspirasi untuk menyedari betapa kecantikan boleh ditemui dalam pasangan yang tidak menentu, dan kombinasi eklektik bukan sahaja menghubungkan saya lebih dekat dengan identiti biracial saya, tetapi lebih menarik daripada kemungkinan pasangan saya boleh memilih. Hari ini dalam reka bentuk saya, saya mencetak cetakan yang melengkapi satu sama lain, yang saya rasa menambah kehidupan, kedalaman, dan ketegangan pada pakaian. Apabila dilakukan dengan betul, pengadunan adalah sangat membosankan, dan apa-apa ketakutan terhadap pertembungan dengan cepat ditarik oleh pandangan bagaimana bentuk cetakan dan bentuk sebenarnya menyerlahkan hanya lengkung yang betul dan penyamaran yang lain. Kesilapan untuk pencampuran cemerlang adalah, seperti segala-galanya dalam kehidupan, sentiasa memasukkan baki. Apabila berani dengan gaya grafis yang tajam, walaupun melihat keseluruhan dengan sesuatu yang halus atau wanita, seperti bunga duri bunga atau dicuci. Jangan memandang rendah betapa pentingnya warna dan nada: cara paling mudah untuk dicampur dan dipadankan adalah untuk menyelesaikan warna yang berfungsi dengan nada kulit anda dan memainkan ciri-ciri terbaik anda. Sebagai contoh, bermain warna mata, pergi untuk nada pelengkap; sama untuk rambut dan kulit anda: Cantik mocha kulit? Cuba tembakan kobalt untuk melengkapkan nada kulit anda. Sebaik sahaja anda mempunyai palet warna anda, yang benar-benar memerlukan memegang sesuatu untuk anda dalam cermin dan bersikap jujur ​​tentang apa yang menyoroti dan apa yang tidak, pilih kepingan dalam warna yang berbeza dari warna itu untuk membuat wajah yang lebih lancar dan berlapis. Sekiranya anda mengalami kesulitan melangkau dari zon keselesaan nada-neutral anda sahaja, dan gagasan mencetak cetakan dan corak kelihatan hebat, mulakan kecil dengan kasut bunga atau dompet berpola. Hanya segelintir corak yang pergi jauh, dan apabila anda merasa selesa memamerkan sedikit keperibadian, anda mungkin akan menjadi lebih gigih untuk pergi lebih besar dan lebih cerah.

Apabila anda sudah bersedia untuk mencampur cetakan atau jalur anda, saya mempunyai beberapa peraturan yang saya membiarkannya dengan lencong membimbing saya:

Keseimbangan grafik dengan sesuatu yang lebih ringan dalam rasa. Grafik boleh menjadi apa-apa dengan garis keras atau bentuk langsung, dari jalur grid ke titik polka. Cetakan yang lebih ringan hanya seperti: cetakan haiwan yang sudah dibasuh atau bunga api yang melukis. Jika anda ingin bercampur seperti cetakan bersama-sama, seperti jalur dengan jalur, pilih kepingan berwarna yang sama dan campurkan lebar dan saiz jalur. Sama seperti mencampurkan cetakan yang sama dalam satu pandangan, seperti bunga; pilih warna yang berjalan bersama-sama dan hanya campuran skala bunga sebenar dalam cetakan. Sebaik sahaja anda merasa yakin dengan pilihan tersebut, anda boleh terus maju ke kombinasi cetak yang lebih mengambil risiko. “

Merancang Hidup Anda: Mewujudkan Kejayaan Melalui Fesyen dan Gaya boleh didapati untuk pra-pesanan di rachelroy.com dan akan dikeluarkan pada 15 Mac 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 27

map