Rachel Weisz Adalah Semua Diperhatikan di Look Gaya Gaya Terkini

Rachel Weisz telah keluar dan dalam N.Y.C. minggu ini mempromosikan filemnya yang akan datang Cahaya Antara Di Lautan, dan untuk penampilan pada set The Show Late, dia memakai ensemble yang sesuai musim luruh yang menakjubkan.

Pelakon yang memenangi Anugerah Akademi melanda pertunjukan ceramah dengan gaya, memakai baju lengan panjang, hitam dengan tali perak bersambung kiri yang berlari dari kerah ke hem. Dia meninggalkan garis leher gaunnya yang dilepaskan untuk mendedahkan lapisan merah yang menarik perhatiannya. Untuk aksen kicky, pelakon itu menambah sepasang pam mengintip ke perak ke ensemble, memilih untuk menyimpan aksesori yang minimum dan membiarkan kunci coklat cap dagang mengalir dengan longgar di atas bahunya.

Terdahulu hari ini, pelakon dan ibu dari seorang lelaki itu telah memakai pakaian cetak hitam yang berkulit hitam dengan sepasang kostum putih yang sentiasa bergaya. Nombor lengan pendek menangkap getaran yang sama sekali berbeza daripada pakaian butang yang dia pakai untuk rakaman The Show Late, menunjukkan kebiasaan fesyen Weisz yang sentiasa berubah dan sentiasa berubah.

Rachel Weisz Street Style 8/26 - Embed 2016
Alberto Reyes / INFphoto

BERKAITAN: Selamat Hari Lahir ke-46, Rachel Weisz! Lihatlah Kembali pada Keindahan Her Changing Looks

Seperti persembahannya yang menonjol, Weisz sentiasa mengekalkan gaya permainan jalannya.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 5 =

map