Rahsia Kourtney Kardashian untuk Rambut Berkilat Mungkin Sudah Di Dapur Anda

Seolah-olah kami memerlukan satu lagi sebab untuk mencintai alpukat, Kourtney Kardashian kini mengesahkan buah kegemaran kami-tetapi bukan untuk rasa. Bintang realiti berkongsi rahsia kepada rambutnya yang sihat dan berkilat di aplikasinya dan laman webnya, dan ia melibatkan menanggung bau anda dalam campuran guacamole-like.

“Penata rambut saya yang menakjubkan Andrew Fitzsimons dan saya datang dengan resipi yang kita panggil smoothie rambut,” tulisnya sambil merangkul klip gadis comel. “Andrew melakukan rambut saya setiap hari,” katanya.

“Saya tertarik dengan minuman keras yang dia minum, dan saya mencipta smoothie rambut, smoothie rambut alpukat,” kata Fitzsimons. “Ia penentu alam semula jadi.”

Untuk menyalin senjata rahasia Kardashian, campurkan 1 1/2 avokado dengan 2 sudu minyak zaitun, 2 buah tabung madu Manuka (kegemaran “makanan keajaiban” Kardsashian), dan jus ½ lemon. Coat kunci anda dengan rawatan semula jadi, menyikatnya, dan biarkan selama 45 minit untuk mane yang lebih kuat, halus, dan berkilau.

BERKAITAN: Kris Jenner, Kourtney dan Khloé Kardashian Dazzle di Angel Ball

VIDEO: 14 Kourtney Kardashian’s Favorite Healthy Foods

 

Tonton video penuh di aplikasi dan laman web Kardashian untuk mendapatkan tutorial penuh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 + = 49

map