Rainbow Bright! Koleksi Musim Luruh Monique Lhuillier 2015 Mempunyai Lebih Warna Daripada Pernah

Kepentingan pakaian pengantin tidak hilang pada siapa pun, terutama Monique Lhuillier. Apabila datang untuk mereka bentuk gaun pengantin, Lhuillier berkata dia menjadikannya satu titik untuk memastikan setiap nombor adalah fantastik, luar biasa, dan istimewa untuk hari besar. Dan koleksi musim gugur 2015 itu tidak berbeza. Sebenarnya, dia mengambil langkah yang lebih jauh dengan mencantumkan ciptaannya ke khazanah dan mengubah ruang pamerannya ke dalam kotak perhiasan yang lebih besar daripada kehidupan, lengkap dengan seorang pemain ballerina yang bersiap-siap dan masuk di pintu masuk.

BERKAITAN: Monique Lhuillier Membuat Magic Terjadi di #NYFW Dengan Accents Holographic

“Kotak harta mempunyai kejutan yang indah, dan itulah yang saya fikirkan ketika saya merancang kepingan ini-masing-masing sangat individu dan begitu cantik dengan cara sendiri,” katanya mengenai koleksinya. “Saya sangat terinspirasi oleh warna dan bermain di kain, jadi ada cahaya ini, perasaan tidak mudah tentang mereka, mereka ajaib, mereka adalah harta.”

Pasti cukup, setiap model mengapungkan landasan di awan tulle. Tetapi apa yang penting untuk ditunjukkan-daripada 12 pakaian, hanya lima yang dibasuh dalam putih tradisional atau gading. Majoriti koleksi dimainkan dengan pistachios dan permata, persik dan primrose, lavender tersenyum, dan logam (yang pertama untuknya) seperti emas antik dan emas mawar. “Selepas [pertunjukan musim bunga saya 2015], warna-warna benar-benar bergema dengan saya,” jelasnya. “Saya berada di sini untuk menanam lebih banyak pilihan dan memperkenalkan kebaharuan, untuk mengekalkan fesyen dan pengantin untuk bergerak ke hadapan. Saya cuba membiarkan pengantin melihat anda boleh memakai warna dan masih istimewa, masih merasa seperti pengantin perempuan.”

BERKAITAN: Perkahwinan Berita: Marchesa Memperkenalkan Pemisahan dan Hue Jenama Baru untuk Pengantin

Walaupun warna biru hidrangea yang terkenal dari musim lalu tidak dapat dilihat, pistachios dan mint dibawa, tetapi di lebih banyak keadaan tepu. Blush, juga, warna tandatangan, lebih mendalam berbanding sebelum ini: “Saya telah membuatnya semula kali ini, saya menjadikannya lebih kukuh dan kuat – setiap kali saya mendekati pengantin, saya bertanya pada diri sendiri, apa yang belum saya lakukan? Apa yang saya lakukan setiap musim? “

FOTOS: Gaun Swoon-Worthy Daripada Minggu Fesyen Pengantin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map