Raksasa Audrey Hepburn Terlibat Ke Dunia Fesyen

Sekiranya anda memerlukan bukti bahawa gaya boleh dijalankan dalam keluarga, tengok lebih jauh daripada cucu Audrey Hepburn, Emma Kathleen Hepburn Ferrer. Saham berusia 23 tahun lebih banyak daripada ciri fizikal neneknya-dia juga digigit oleh bug fesyen yang sama, dan dia meletakkan bakatnya untuk digunakan dengan baik.

Ferrer meneroka dunia fesyen dengan pameran fesyen pertamanya bernama “Ideas Get Dressed.” Ia mempunyai lakaran daripada pereka Zac Posen, Manolo Blahnik, Roland Nivelais, Raquel Davidowicz, dan Geova Rodrigues, dan akan berjalan di SAPAR Contemporary dalam N.Y.C. melalui 26 April, yang mengagumkan untuk debutnya.

Audrey Hepburn Granddaughter
Getty Images

Pertunjukan ini adalah tentang bagaimana pereka mengubah idea dan lakaran mereka menjadi pakaian fizikal sebenar, dan ia berjalan pelawat melalui langkah-langkah yang diambil oleh para pereka untuk merealisasikannya. Posen juga mencipta pakaian khusus untuk pameran itu untuk memperlihatkan lebih banyak penguasaan drapingnya.

Audrey Hepburn granddaughter Emma Ferrer fashion exhibit embed 2
SAPAR Contemporary
Audrey Hepburn granddaughter Emma Ferrer fashion exhibit embed 1
SAPAR Contemporary

“Kami mendengar berita tentang kekacauan di sekitar Minggu Fesyen, dan keistimewaan yang mengilhami para pereka yang kami suka, tetapi begitu sedikit diketahui mengenai proses yang sangat peribadi dan individu yang pereka menggunakan ketika memikirkan dan mencipta karya mereka,” jelas SAPAR Contemporary dalam siaran akhbar kepada InStyle. “Dalam ‘Ideas Get Dressed,’ ritual ini diperiksa dan diterokai.”

Audrey Hepburn granddaughter Emma Ferrer fashion exhibit embed 3
SAPAR Contemporary

BERKAITAN: Bukti Fotografi Kesan Cinta Fesyen Audrey Hepburn dengan Givenchy

Walaupun ia hanya pameran rasmi Ferrer pertama sebagai kurator, dia sudah mendapat lebih banyak gol yang melebar di luar dunia fesyen. Sebahagian daripada hasil pameran akan menuju Pesuruhjaya Tinggi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu untuk Pelarian, yang kepadanya Ferrer adalah duta besar.

Mencampur fesyen dan kedermawanan? Apa yang tidak perlu dicintai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 27

map