Ralph Lauren memperkenalkan Serangan Olimpik Team USA, dan Mereka Peak Americana

Hari ini, Polo Ralph Lauren melancarkan pakaian seragam yang Team USA akan bersukan pada upacara pembukaan Olimpik Musim Sejuk 2018 di Pyeongchang, Korea Selatan, pada 9 Februari-dan mereka adalah puncak Americana.

Direka dalam palet warna merah, putih, dan biru, pakaian seragam ini memaparkan persembahan moden yang berteknologi tinggi yang disemai oleh rujukan rakyat klasik: seluar jeans mekap nipis, sarung tangan koboi bersingkir, selendang baju bulu tiga warna, bandana navy, dan kasut berwarna perang suede coklat dengan tali merah.

VIDEO: Sukan Olimpik 2018: Sukan Musim Sejuk oleh Nombor

 

“Di Ralph Lauren kita sentiasa cuba meraikan semangat Amerika, tetapi kita juga ingin melihat sudut pandang. Kepekaan merah, putih, dan biru adalah sesuatu yang kami percayai, tetapi kami juga ingin mencipta semula semangat untuk semangat moden para atlet hari ini, “kata jurulatih rasmi enam kali Team USA kepada InStyle dalam e-mel.

Mereka berbuat demikian sebahagiannya dengan merangkul teknologi yang boleh dipakai, memajang edisi terhad atlet di bawah taman dengan sistem pemanas dalaman yang diperbuat daripada karbon konduktif dan dakwat perak dan dicetak dalam reka bentuk bendera Amerika.

“Selain menambahkan kehangatan tambahan, teknologi ini menambahkan kemodenan kepada gaya ikonik pakaian Olimpik,” kata syarikat itu, menjelaskan bahawa teknologi bertenaga bateri, yang menawarkan tiga tetapan haba dan berlangsung sehingga 11 jam, bermaksud “untuk menjaga [atlet] hangat, untuk menjaga otot mereka lentur, untuk memastikan mereka tidak mengetatkan sebelum cabaran keesokan harinya dan dua minggu berikut. “

TK

Lakaran lakon seragam majlis lelaki dan wanita

Baik dari Ralph Lauren

BERKAITAN: Katie Couric Adakah Kembali ke NBC untuk Olimpik Musim Sejuk

Kejuruteraan dan pembuatan di Amerika Syarikat, pakaian seragam dicipta menggunakan kain yang berasal dari vendor tempatan, sejajar dengan pendekatan Made in America.

Tetap bergulir untuk melihat seragam yang dimodelkan oleh pemain ski Olimpik bebas Gus Kenworthy dan snowboarder Olimpik Jamie Anderson-ditambah lagi lakaran resmi Polo Ralph Lauren mengenai upacara perasmian.

TK

Gus Kenworthy dalam seragam majlis pembukaan lelaki itu 

Baik dari Ralph Lauren
TK

Sketsa unforms wanita

Baik dari Ralph Lauren
TK

Snowboarder Jamie Anderson memakai pakaian seragam majlis pembukaan wanita

Baik dari Ralph Lauren
TK
Baik dari Ralph Lauren
TK

Gus Kenworthy

Baik dari Ralph Lauren
TK
Baik dari Ralph Lauren

Koleksi Polo Ralph Lauren Team USA 2018 boleh didapati untuk pembelian di kedai Ralph Lauren dan di RalphLauren.com dan TeamUSAShop.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 13 =

map