Rambut berambut perang, tidak peduli! Khloé Kardashian Mendedahkan Hue Lighter

Saudaranya Kim mungkin telah menukar warna platinumnya untuk si rambut coklat semulajadinya, tetapi itu tidak akan menghentikan Khloé Kardashian daripada bertujuan untuk mencium cita-cita!

Awal bulan ini, bintang itu menaikkan kesan ombrénya, hanya untuk mencerahkan lagi dalam warna berambut perang padat pada hujung minggu. Khloe pertama kali melancarkan trend kecemasan pada tahun 2013, apabila dia menambah tip emas ke dalam nada si rambut coklat yang mendalam, dan kemunculannya terus meningkat sejak itu. Pada kadar ini, dia baik dalam perjalanan ke platinum, tetapi tidak mengharapkan dia untuk menyaring lapisan panjangnya dalam masa terdekat.

“Rambut saya seperti selimut keselamatan saya,” katanya sebelum ini InStyle. “Saya jarang memakai rambut saya .. Saya mempunyai tabiat saraf ini di mana saya menyentuh rambut saya tanpa menyedarinya — ibu saya akan memanggil saya selepas saya mengadakan pertunjukan ceramah dan akan menjadi seperti ‘Berhenti bermain dengan rambut anda!’ ” Jika helai kami kelihatan hebat, kami akan menghadapi masalah untuk melepaskannya juga!

PHOTOS: Lihat Lebih Banyak Makeover Hairstyles 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 + = 43

map