Rambut Cate Blanchett Telah Status Bob Dimasukkan Secara Rasmi

Terdapat bobs dan kemudian ada bobs. Di dunia kepingan rambut Hollywood adalah lobs telah menjadi salah satu gaya yang memerintah untuk tahun lalu, ketika pemotongan celeb baru dilabelkan sebagai bob, biasanya ia hanya menggoda di sisi yang lebih pendek dari lob.

Namun, gaya rambut Cate Blanchett baru menunjukkan gaya rambut sebenar. Pelakon berusia 47 tahun itu dilihat di jalan-jalan di New York semalam pada hari Ahad Somewhere shades dan pemotongan telinga yang jauh lebih singkat dan telinga yang kelihatan sedikit nyenyak daripada teduhan emas baru-baru ini. 

Cate Blanchett New Hair Embed
Felipe Ramales / Splash News

BERKAITAN: Keindahan Satu Kecantikan Cate Blanchett Ingin Dia Tidak Pernah Mencuba  

Blanchett bukanlah orang asing untuk membuat perubahan rambut dramatik sama ada mereka dirancang atau suasana hati berlaku untuk menyerang. Kali terakhir pelakon itu mempunyai bob adalah lebih setahun lalu apabila dia membuat langkah berani memotong rambutnya menjadi bob sebelum memasuki karpet merah 2016 Oscars. Tidak perlu dikatakan, tempatnya pada setiap senarai yang berpakaian terbaik malam itu adalah bukti bahawa makeover rambut impuls diperhatikan.

VIDEO: Cate Blanchett: 50 Best-Dressed in Hollywood

 

Dapatkan pandangan pertama pada pemotongan Blanchett lebih pendek di atas, dan klik melalui galeri kami untuk melihat lebih banyak transformasi rambut selebriti tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 30

map