Rambut Merah Baru Jennifer Morrison: Adakah Anda Suka?

Jennifer Morrison adalah rambut merah sekarang! The Pada suatu masa dahulu pelakon diniagakan warna-warna sunniernya untuk menjadi kaya, garnet-flecked auburn, satu perubahan yang dia buat untuk memainkan peranannya dalam drama yang akan datang Beberapa gadis (s). “Ia adalah satu alasan yang baik untuk mengubah perkara-perkara untuk sedikit dan hilang ke dalam watak,”Kata aktres itu kepada InStyle.com pada majlis makan malam yang menghormati Jason Wu di West Hollywood malam tadi. Dan walaupun dalam masa 48 jam kerja pewarna beliau, naungannya yang lebih gelap telah memberi impak. “Saya sering kali berfikir tiada siapa yang tahu siapa saya dan saya hanya menyelinap melalui hidup saya,”Jelasnya. “Saya sedar dengan rambut merah yang semua orang suka, ‘Ohmygawd! Anda mempunyai rambut merah! “Orang ramai mengenali saya!” Beritahu kami: Adakah anda suka melihatnya?? 

Plus, lihat lebih banyak makeover rambut yang kita suka!

LEBIH:• Sekiranya Anda Memperbaharui Warna Rambut Anda? • 13 Gaya rambut Mudah untuk Setiap Panjang • 10 Potongan Rambut Paling Seksi

– Lindzi Scharf

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 80

map