Ransel canggih untuk Setiap Peristiwa

Sebagai istilah athleisure menyerang industri fesyen, terdapat banjir yang tiba-tiba dengan kasut bergaya, pakaian gim yang bekerja sama di sebuah kafe, dan butiran sporty mengenai kepingan pakaian seperti ritsleting, Velcro, dan aksen neoprena. Kami juga melihat ransel membuat comeback-jadi ransel itu … baik, kembali.

Gaya ini tidak lagi direka khas untuk anak-anak sekolah yang memuat mereka Beku rantai utama dan gel antibakteria mini. Ransel orang dewasa adalah sangat moden dan mewah, yang datang sebagai masa yang sempurna kerana semua orang mahu menjadi bebas tangan supaya mereka boleh teks, menatal melalui Instagram, dan mungkin juga berani kita mengatakannya-mengambil selfie. Lebih-lebih lagi, gaya baru itu sesuai untuk setiap kesempatan — dan mereka juga mendapat aksesori, tetapi dengan daya tarikan beg dewasa, itu. Tetap menatal ke kedai ransel yang boleh anda pakai untuk bekerja, pada hujung minggu, dan semasa dalam perjalanan.

BERKAITAN: Angelina Jolie dan Tote Kegemaran Olivia Munn

Peristiwa itu: KerjaCari gaya yang diperkemas dengan garis yang bersih. Anda mahu membawa hal ini sebagai canggih sebagai beg tangan anda.

032515-backpacks-embed-1.jpg
Kesopanan

Beli ia: Bottica, $ 255; bottica.com. Arrow Time, $ 495; shopbop.com. Zara, $ 100; zara.com. Mansur Gavriel, $ 845; barneys.com.

The Occasion: WeekendWalaupun gaya ini boleh digunakan untuk hujung minggu, mereka tidak juga kasual. Pereka menyampaikan beg galas dalam suedes ultra-lux, kulit dan denims.

032515-backpacks-embed-2.jpg
Kesopanan

Beli ia: Selamanya 21, $ 33; forever21.com. Urban Outfitters, $ 59; urbanoutfitters.com. Whistles, $ 370; whistles.com. Topshop, $ 105; topshop.com.

BERKAITAN: 15 Pakaian Musim Sejuk untuk Pakai Semua Musim Panjang

Peristiwa: PerjalananApa yang hebat tentang pemilihan ini adalah bahawa picks ini adalah tahan lama kerana mereka bergaya. Kunci di sini adalah mencari gaya yang mempunyai tali yang kukuh dan selesa.

032515-backpacks-embed-3.jpg
Kesopanan

Beli ia: Accessorize, $ 59; accessorize.com. Rebecca Minkoff, $ 295; shopbop.com. Topshop, $ 65; topshop.com. Elizabeth dan James, $ 595; net-a-porter.com.

FOTOS: Cara Diilhamkan Jalinan untuk Pakai Denim Musim Ini

Beg galas yang digambarkan di atas direka oleh Fendi. Beli gaya Fendi yang serupa di neimanmarcus.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map