Rashida Jones Talks #InnerStyle, dan Mengapa Amy Poehler Adakah “Keluarga Terpilih”

Clone of Feb. 2016 Cover - Jennifer Lopez
Greg Kadel

Di dunia kita yang penuh keghairahan, kita sentiasa memikirkan bagaimana kita membentangkan diri kita di media sosial. Bagaimanakah anda tetap fokus untuk menjadi kenyataan kepada diri sendiri??
Saya cuba memastikan dialog dalaman saya tertumpu kepada perkara-perkara positif yang berlaku dalam hidup saya dan bukannya pendapat orang lain tentang saya atau bagaimana saya melihat.

Adakah anda bergelut dengan bagaimana anda dirasakan tumbuh dewasa?
Saya mempunyai banyak kebimbangan, terutamanya mengenai lelaki. Saya sensitif, jadi apabila lelaki mengejek saya, saya mengambilnya secara peribadi. Sekiranya saya dapat bercakap dengan diri saya yang berumur 15 tahun, saya akan menerangkan bahawa apabila ia berkaitan dengan nilai diri, tidak ada yang penting yang boleh memberi anda bahawa anda tidak boleh memberi diri anda. Itu mengambil masa yang lama untuk belajar-saya hampir 40, dan saya baru menyedari sekarang.

BERKAITAN: Amanda Seyfried Dibuka Mengenai Mengatasi Tahun Remaja Sukar

Sebagai orang dewasa, adakah anda masih mempunyai hari apabila anda tidak merasa yakin??
Sudah tentu. Tidak ada yang menatap cermin setiap pagi dan berfikir, Wah, saya sangat gembira dengan wajah ini. Saya pasti tidak yakin mengenai penuaan kerana saya bukan jenis orang yang akan menyuntik sesuatu ke dalam mukanya atau menjalani pembedahan untuk terus kelihatan muda.

Bagaimanakah anda mengatasi perasaan tidak selamat??
Dengan mengelilingi diri saya dengan kawan baik. Saya bekerja dalam perniagaan yang berdaya saing di mana wang adalah pemacu utama untuk ramai orang, jadi bukannya terjebak dalam hal itu, saya cuba berhubung dengan individu yang berkongsi nilai saya. Amy Poehler dan saya telah berteman lebih lama daripada yang kita bekerjasama, dan kita selalu mengatakan bahawa kita “keluarga yang dipilih.” Kami mempunyai bahasa kita sendiri, yang memudahkan untuk mengejar; walaupun ketika kita sibuk, kita boleh mendapatkan kelajuan dalam kira-kira empat mesej teks.

Anda dan Amy adalah kedua-dua bos wanita di dalam anda sendiri. Adakah anda merasa tekanan bekerja dalam iklim media di mana wanita kadang-kadang kurang diberi tanggungjawab?
Saya tidak pernah merasakan bahawa menjadi seorang wanita adalah kecacatan. Saya sangat bangga dengan wanita saya, dan saya mendapati kekuatan dikepung oleh wanita. Saya dibesarkan dengan saudara-saudari-julat umur kita 40 tahun. Oleh itu saya tinggal dengan kumpulan kepribadian yang sangat pelbagai, dan kami membentuk ikatan yang sangat ketat sebagai hasilnya.

BERKAITAN: Allison Williams pada Kenapa Lena Dunham Harus Main Dunia

Anda sedang menjalankan skrip untuk Toy Story 4 dan membintangi siri baru TBS Angie Tribeca. Bagaimana anda mengimbanginya?
Saya sangat berterima kasih kerana banyak perkara yang saya lakukan, tetapi saya mempunyai kecenderungan untuk mengatasi diri saya sendiri. Saya telah belajar bahawa saya harus mengatakan tidak kepada beberapa peluang atau saya akan runtuh. Kami hidup di negara kapitalis dan matlamatnya adalah untuk mempunyai seberapa banyak yang anda boleh, tetapi itu membuatkan saya berasa manik.

Apa yang anda anggap kekuatan terbesar anda?
Saya boleh dijatuhkan di dalam bilik dan bercakap dengan sesiapa sahaja. Saya suka idea berada di tempat di mana orang mungkin kelihatan sengit atau sengit dan cuba memecah mereka sedikit.

BERKAITAN: Tunjukkan Kami #InnerStyle Anda dan Ubah Jalan Anda Mengubati Diri Anda, Kawan-kawan Anda, dan Dunia

Jika anda boleh memberitahu gadis-gadis di mana-mana satu perkara, apa yang akan berlaku?
Anda adalah kompleks, dan anda adalah multidimensional. Semakin cepat anda mula memeluknya, semakin cepat anda akan menjadi OK dengan diri anda.

Jadilah gadis itu! Berkongsi gram atau tweet dengan kami dan @iamthatgirl dengan mengatakan bagaimana anda menggembirakan #InnerStyle anda (keyakinan, belas kasihan, rasa humor, kecerdasan) untuk peluang untuk dipaparkan di instyle.com/iamthatgirl.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 58

map