Reaksi Terhangat kepada Bella Hadid dan Running In The Week di Victoria’s Secret

Apa yang boleh menjadi lebih baik daripada berlari ke mantan anda sementara anda benar-benar melontarkan landasan pacu anda dalam seluar yang paling seksi?

Semasa runway runway di Victoria’s Secret Fashion Show di Paris, Bella Hadid turun ke bawah memecahkan perpecahannya dengan penyanyi The Week. Ujian pertama bertemu di panggung; dia crooned; dia berpandangan; kami menangis-dan perkara-perkara tidak akan sama.

Ia adalah sejenis momen yang membuat anda bersyukur atas kecantikan yang huru-hara 2016, ketuat dan semua.

Mungkin lebih baik daripada run-in sendiri adalah apa yang Internet telah dibuat dari masa yang lembut / bermusuhan / janggal / romantis (orang tidak pasti bagaimana untuk mentafsirkannya baru sahaja). Sejak insiden Rabu, Bella + The Weekly pengirim setia telah melanda langkah mereka di media sosial dan telah menuangkan kemahiran analitik dan komedi mereka ke dalam banyak tweets cemerlang dan meme.

BERKAITAN: Minggu dan Bella Hadid Berikan Setiap Mata Lain di Victoria Fashion Show Rahsia

VIDEO: 15 Tidak Dapat Dilupakan Daripada The Fashion Show Rahsia Victoria

Hadid sendiri berkongsi beberapa perkataan di Instagram tentang dia A.S. pengalaman dan prestasi mantannya yang terkenal: “Terima kasih @theweeknd kerana menjadi pelaku terbaik dan paling luar biasa di planet ini. Anda membunuhnya, seperti biasa,” dia menulis.

Saya tidak boleh percaya! ������ Saya tersenyum SO BESAR di bahagian dalam yang saya janji !!!! Pengalaman yang paling menyeronokkan dan saraf dalam hidup saya tetapi saya harap saya dapat melakukannya berulang-ulang kali !!!!! ����Terima kasih @theweeknd untuk menjadi pelaku terbaik dan paling luar biasa di planet ini. Anda menghempaskannya, seperti biasa �� ❤️ Dan tidak cukup terima kasih kepada @ed_razek @ 10magazine @johndavidpfeiffer @ monica.mitro dan seluruh keluarga VS !!! �� ���������� you you for for for for for for for I I I I I I I I I I I sebilangan besar ♣ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ッ ク

Foto yang disiarkan oleh Bella Hadid (@bellahadid) pada

Berikut adalah beberapa reaksi Internet yang terbaik untuk menunjukkan fesyen sekarang yang legenda. Apa yang anda ambil?

@bellahadid relatable? #thenewsclan #awkward #victoriasecret #lmao #bellahadid #love #vsfs # vsfs2016

Gambar yang disiarkan oleh The News Clan (@thenewsclan) pada

Saya hanya perlu melalui The Week.

Sebuah foto yang disiarkan oleh Mrinal Singh (@mrinalsikh) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map