Real Housewives Star NeNe Leakes on Why You Should Be Digger Gold

Apabila anda seorang Real Housewife, bersaing dengan Joneses-atau Zolciaks-hanya sebahagian daripada pekerjaan itu. Tetapi Real Housewives of Atlanta bintang NeNe Leakes mengatakan ada lebih banyak wang bergerak daripada rumah-rumah besar dan majlis-majlis makan malam mewah yang anda lihat di pameran realiti Bravo.

“Apabila ia datang kepada wang, saya sebenarnya seorang penyelamat yang sangat besar,” kata Leakes, yang kerap berjual beli di kedai Dolar dan juga mahu membuka sendiri (lebih banyak di bawah). “Saya mempunyai akaun simpanan dan sebahagian besar wang saya pergi terus. Saya tahu bila hendak berbelanja hebat dan bila tidak. “

Menghairankan, Leakes mengatakan bahawa salah satu tempat dia menyimpan duit syiling yang paling banyak adalah dengan fesyen. Pasti, wanita itu mengasihi Louboutin, tetapi dia bukan di atas diskaun menyelam sama ada. “Semua orang tahu saya seorang pembeli yang besar, dan saya perlu mendapatkan kasut dan beg tangan yang hebat, tetapi untuk pakaian, saya pergi ke kedai Neiman dan bukannya kedai jabatan Neiman,” katanya. “Saya pergi ke Nordstrom Rack untuk barangan berjenama. Dan TJ Maxx adalah kegemaran saya. Dengan splurges seperti kasut saya, saya bekerja keras untuk diskaun itu. Anda tidak boleh meniup wang anda seperti itu. Fesyen adalah mahal. “

Sejak Leakes menjadi seorang Ibu Rumah Pada tahun 2008, beliau berkata aliran tunainya telah berubah dengan ketara. “Tetapi perkara terbaik yang membawa wang? Ia hanya menjadikan hidup lebih mudah. Ia tidak boleh membelikan anda kebahagiaan atau cinta atau menyembuhkan penyakit. Ia membantu apabila timbul masalah dan anda memerlukan peguam atau pengasuh atau menghantar anak-anak anda ke sekolah. Tetapi fikirkan, jika anda mengandung, anda masih akan mengalami kesakitan buruh yang sama seperti gadis yang pecah, anda tahu? Wang tidak boleh membeli segala-galanya, “katanya.

Di sini, bintang realiti mendapat kejujuran mengenai kewangannya, daripada menikmati kerjaya pelucutan hidupnya yang singkat untuk belajar bagaimana untuk berunding dari Presiden Trump (itu tidak bermakna dia bersetuju dengan politiknya, BTW). Baca terus untuk sembang penuh kami.

BERKAITAN: Priyanka Chopra pada Kad Awkward Kad Kreditnya Ditolak

Tune ke TONIGHT RHOA yang baru! Kami menuju ke Barcelona Spain���� @bravotv pukul 8 malam

Satu jawatan yang dikongsi oleh NeNe SHADE Leakes (@eneleakes) pada

Pada tugas pertamanya … Apabila saya berumur 16 tahun, saya adalah seorang pelayan di Restoran Big Boy Shoney. Ia adalah tempat stik dan ale di selatan. Saya seorang pelayan yang dahsyat. Saya masih tidak baik menunggu orang sebenarnya. Sudah tentu, saya ingin mendapatkan petua tersebut.

Mengenai nasihat wang terbaik yang dia terima … Makcik saya membesarkan saya dan salah satu perkara yang selalu dia katakan saya membesar adalah untuk membeli sesuatu untuk diri anda daripada setiap gaji, walaupun sekurang-kurangnya sebagai manicure dan pedikur. Dia akan berkata, “Bil sentiasa akan berada di sana, tetapi buat sedikit juga untuk diri sendiri.” Saya masih berbuat demikian hari ini. Setiap kali saya membuat cek, saya pergi membeli pembersih vakum itu atau apa sahaja yang saya mahukan. Anda perlu melihat di mana wang anda pergi.

Mengenai pembiaya kewangannya … Mak Cik adalah wanita yang sangat Selatan, jadi dia percaya pemberian elaun. Kami mendapat elaun setiap hari Jumaat dan ia sangat sial (ketawa). Ia mungkin sekitar $ 10 seminggu. Saya masih ingat ketika saya seorang senior di sekolah menengah, dia akhirnya membesarkannya lima dolar lagi. Saya sangat teruja!

Mengenai bagaimana Real Housewives of Atlanta mengubah hidupnya … Ia mengubah segala-galanya. Saya adalah ibu tinggal di rumah sebelum persembahan dan suami saya adalah pencari nafkah. Dia memberi kami kehidupan yang baik, tetapi sebaik sahaja saya memulakan Ibu rumah tangga Saya mendapat semua tawaran-Broadway menunjukkan, penampilan, semuanya. Kewangan saya berubah banyak. Dan kini semuanya perlu baik di rumah saya [ketawa]. Berikan saya TV terbaik, periuk dan kuali terbaik. Anda tidak perlu menggantikannya dengan cepat!

BERKAITAN: Snooki Telah Dibayar dalam $ 200 Kad Hadiah Untuk Musim Pertama Jersey Shore

Bersiaplah untuk GET YO LIFE “Bahagian 1 Reunion RHOA bermula jam 8 malam. TUNE IN

Satu jawatan yang dikongsi oleh NeNe SHADE Leakes (@eneleakes) pada

Untuk menjadi penari … Saya pernah menjadi penari telanjang selepas kolej ketika saya berusia 22 tahun. Saya sebenarnya menyukainya. Jadi itu mungkin satu pekerjaan yang saya ambil kerana wang itu baik. Pada satu ketika, saya tahu ia bukan perkara terbaik untuk saya lakukan. Saya mula melakukannya kerana saya memerlukan wang untuk membayar bil saya.

Pada menolak pekerjaan yang membayar … Saya telah ditawarkan untuk melakukan banyak perkara dalam industri, dan jika saya tidak suka pekerjaan, saya tidak akan mengambil wang itu. Semua wang bukanlah wang yang baik kepada saya. Saya jenis gadis yang harus bekerja di mana mereka merasa selesa dan saya merasa aman. Dan saya sudah mendapat situasi yang sedang berlaku Ibu rumah tangga, jadi saya akan terkutuk jika saya pergi ke keadaan lain. Ia harus menjadi perkara yang betul.

Mengenai bagaimana Donald Trump mengajarnya untuk berunding … Saya benar-benar berunding untuk diri saya sendiri dan saya perlu memberi sedikit kredit kepada Donald Trump untuk itu. Apabila saya pergi Perantis selebriti dan satu perkara yang dia beritahu kami sepanjang masa di ruang dewan adalah “segala-galanya boleh dirunding,” dan yang tersekat dengan saya. Tidak ada yang lain yang dia cakapkan dengan saya tetapi itu [tertawa]. Saya sebenarnya memberitahu suami saya bahawa dan kita hidup dengannya hari ini. Saya tidak terkejut bahawa Trump berlari untuk menjadi presiden dan menang kerana dia mengajar kita bahawa apabila anda memulakan projek, matlamatnya sentiasa menang. Saya masih gila dia menang, walaupun.

Mengenai cara kegemaran beliau untuk berbelanja hebat … Saya dapat memberitahu anda apa yang bernilai untuk saya: makan. Orang suka bercakap tentang pergi ke kelab dan barangan, seperti kelab saya adalah restoran. Saya gadis yang memerintahkan segala-galanya dari menu. Salah satu daripada ini, salah satunya, saya ingin merasai segala-galanya. Saya suka berbelanja secara besar-besaran di sepanjang pusingan dan koktel yang baik. Saya juga banyak menghabiskan percutian saya. Saya terbang kelas pertama, tapi jujur ​​saya lebih suka terbang jurulatih untuk mempunyai sebuah hotel yang hebat. Anda tidak tahu sama ada mana-mana daripada mereka bersih, jadi saya ingin tidur di hotel yang bagus dan menempah perkhidmatan bilik yang baik.

VIDEO: Hustles Side of the Housewives Real

Mengenai cintanya untuk Kedai Dolar … Saya tidak menjadi sasaran. Saya pergi ke Kedai Dolar. Saya suka di sana. Saya sangat berharap saya dapat membuka satu. Sekiranya anda mahukan gelas wain yang bagus, pergi ke Kedai Dolar. Kebanyakan gelas wain sangat tipis dan pecah apabila anda memasukkannya ke dalam mesin basuh pinggan mangkuk. Baik madu, Dolar Store telah mendapat beberapa tebal, sama dengan gelas martini. Setiap kali saya mengadakan pesta di rumah saya, saya pergi membeli peti putih di sana juga. Orang jualan sentiasa memandang saya dan pergi, “Oh my gosh, itu NeNe Leakes di Dolar Store!” Saya suka, jangan risau tentang saya. Anda boleh mempunyai semua barangan mahal ini di pesta anda, tetapi tetamu anda akan makan dari plat Dolar Store dan mereka tidak tahu.

Mengenai kesilapan wangnya yang terbesar … Saya menyesal membeli rambut palsu di sini atau di sana, anda tahu apa yang saya katakan? Kadang-kadang mereka memberikan anda wig yang menumpahkan atau yang merosakkan, dan mereka sangat mahal! Anda mahu rambut berkualiti terbaik, dan kemudian anda perlu memasang seseorang juga. Ia memerlukan kekayaan.

Sebagai seorang yang baik dalam bulatan kawannya … Mereka sentiasa mahu meminjam wang. Ia menyebalkan. Suami saya sentiasa suka, “Anda perlu mencari kumpulan teman baru.” Kanak-kanak perempuan biasa lebih menyeronokkan daripada gadis-gadis kaya, walaupun. Saya mendapati diri saya perlu mengambil cek sepanjang masa, walaupun. Ia akan menjadi baik apabila kita keluar makan tengah hari jika seseorang akan mengambil lombong atau sekurang-kurangnya mengarahkan pelayan itu. Ia membuat perbezaan. Jangan hanya duduk di sana menunggu saya mengeluarkan kad saya.

Mengenai perpisahan bil dengan seorang lelaki … Apabila anda berkencan dengan seseorang, tiada cara. Gregg dan saya telah bersama-sama selama 20 tahun, jadi saya boleh mengambil cek di sini dan di sana dan ini bukan masalah besar. Saya tahu di mana kesetiaannya terletak. Tetapi jika kita berpisah? Saya akan mencari seorang lelaki dengan wang, tanpa persoalan. Jangan risau bahawa orang akan memanggil anda penggali emas. Anda perlu menggali emas. Makcik saya selalu memberitahu saya untuk bermesyuarat, dan saya sangat matang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 44 =

map