Rebecca Taylor Berjumpa dengan Buggy Bayi untuk Membantu Keluarga Yang Perlu

Bercakap tentang pertandingan yang dibuat di syurga: Pereka Rebecca Taylor berkumpul peminat dan pembeli di butik Upper East Side di New York City untuk menyegarkan pelancaran koleksi kapsul yang diilhamkan Victoria dan pengasas Baby Buggy, Jessica Seinfeld menyertai perayaan itu. Taylor dan Seinfeld menjemput tetamu untuk berbelanja untuk tujuan, dengan 20% hasil dari semua jualan memberi manfaat kepada amal Seinfeld, yang membantu keluarga yang memerlukan di seluruh negara dengan menyediakan kereta bayi dan keperluan awal kanak-kanak lain untuk meringankan perjuangan ibu bapa.

BERKAITAN: Lawatan Pulau Shelter Island Rebecca Taylor

“Saya sangat senang bekerja dengan Jessica dan Baby Buggy untuk membantu mengumpul dana dan kesedaran untuk amal yang luar biasa ini,” kata Taylor. “Menjadi seorang ibu telah membuat saya merasa sangat berkaitan dengan misi organisasi, dan saya menghormati inisiatif mereka untuk tidak hanya membantu keluarga yang memerlukan tetapi juga mentor keluarga.” Anda boleh membeli koleksi Taylor dalam talian untuk meminjamkan tangan. Melalui 4 Oktober, masukkan kod RT4BB semasa checkout dan 20% hasil dari pembelian anda akan secara langsung menguntungkan Bayi Buggy.

BERKAITAN: Pergi di Buggy Buggy 2015 2015 Bedtime Bash

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 46

map