Rebel Wilson Dirikan Pakaiannya Sendiri untuk Pitch Perfect 3-Berikut Cara Belanja Mereka

Rebel Wilson Pitch Perfect 3 almari pakaian adalah hebat kerana ia direka oleh pelakon sendiri. Dalam ansuran ketiga francais itu, “Fat Amy” menghamburkan barang-barangnya dalam butir-butir dari garisan pakaian Wilson sendiri, Rebel Wilson x Angels, dan jujur ​​dia tidak pernah kelihatan lebih baik.

“Fat Amy adalah seorang gadis, seperti saya, yang sangat selesa dalam kulitnya sendiri,” kata Wilson kepada PeopleStyle. “Dia tidak memerlukan baju super mahal atau apa-apa yang mewah. Dia memakai cukup banyak ‘pakaian setiap hari’ tetapi memakai mereka dengan berani. “

“Tanpa mengetahui kapan dan jika jenama itu mungkin dibebaskan, saya merancang kepingan khusus untuk dipakai Pitch Perfect 3 dengan harapan saya dapat menjual ini apabila filem itu keluar, “jelasnya. “Saya tahu terdapat banyak gadis dan wanita di luar sana yang suka watak saya, dan saya mahu mereka mempunyai peluang untuk kelihatan seperti dia.”

Pitch Perfect Rebel Wilson
Quantrell D. Colbert

Pelannya berbayar, kerana beberapa keping yang diletakkan oleh Fat Amy dalam filem itu kini boleh dibeli.

BERKAITAN: Bellas Mendapat Satu Lain Hadiah BFF Cutest

Anda boleh membeli baju “Watch Me Take a Nap” ($ 49; additionelle.com), jaket suede hijau ($ 298; amazon.com), dan pakaian koktel yang terang ($ 198; dillards.com), semuanya dari Rebel Wilson X Koleksi malaikat.

“Masih banyak pilihan di luar talian dan di kedai-kedai untuk pelanggan bersaiz besar,” katanya Orang. “Jadi matlamat saya adalah bahawa Rebel Wilson x Angels mengisi jurang ini dan menggalakkan lebih banyak pereka untuk menghasilkan tambah nilai.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 6 =

map