Rebel Wilson Meremukkannya dengan Koleksi Torridnya

Rebel Wilson sentiasa bersuara tentang bagaimana dia suka berpakaian untuk permaidani merah. Kini, dia melangkah permainan dengan membuat reka bentuknya sendiri. The Bridesmaids dan Pitch Perfect bintang berkerja bersama Torrid jenama fesyen plus untuk merangka koleksi kapsul untuk saiz 12 hingga 28, bernama Rebel untuk Torrid, yang akan memukul kedai-kedai dan talian Nov. 1.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 22: REBEL WILSON FOR TORRID on display at Tracy Paul & Company presents REBEL WILSON FOR TORRID Launch at Milk Studios on October 22, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by John Sciulli/Getty Images for TORRID)
John Sciulli / Getty Images

Malam tadi adalah kali pertama dia melancarkan garisan 25 keping, ketika dia melontarkan bash kickoff besar di Milk Studios di Los Angeles. Kepribadian Wilson adalah seluruh parti, baik dalam dekorasi maupun pakaian. Tanda-tanda yang digantung di mana-mana yang mengatakan kata-kata Rebel-esque, seperti “Selamat datang ke Pemberontakan” dan “Ini Adalah Dope.” Bagi pakaian yang berkisar antara $ 29 hingga $ 125, anda akan dapat melihat koala dalam cetakan untuk mencerminkannya Akar Aussie dan poket mikrofon menarik untuk menunjukkan cintanya berdiri dan menyanyi.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 22: REBEL WILSON FOR TORRID on display at Tracy Paul & Company presents REBEL WILSON FOR TORRID Launch at Milk Studios on October 22, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by John Sciulli/Getty Images for TORRID)
John Sciulli / Getty Images

Bercakap tentang nyanyian, rakannya Barden Bellas Alexis Knapp dan Chrissie Fit, Stacie dan Flo masing-masing, datang untuk menyokong projek barunya. Wilson juga memukul pentas dengan penyanyi California Crooners Club, Gabe Roland, Emile Welman, dan Hugh Sheridan untuk mengikat tali sebagai perdana menteri yang masuk dan keluar dari rancangannya..

Kami terperangkap dengan Wilson sebelum orang soiree, duduk dengan dia untuk membincangkan kapsul itu InStyleisu November, sekarang di gerai surat berita dan tersedia untuk muat turun digital. Tinjau ke bawah untuk mengetahui bagaimana dia jatuh cinta dengan Torrid, apa yang dia benar-benar mahu dimasukkan ke dalam koleksi, dan bagaimana anda boleh menjadi pemberontak seperti dia.

Bila awak pertama jatuh cinta dengan Torrid? 
Saya memakai sepasang jeans Torrid hitam untuk pemotretan beberapa tahun yang lalu dan saya seperti, “Wow! Siapa yang merancang ini?” Mereka merasakan seperti jeans berjenama tetapi mereka sesuai dengan saya dengan sempurna. jadi sangat malang dalam cinta. Saya selalu sangat tidak bernasib baik dalam seluar jeans. Ia adalah laknat saya, tetapi tidak lagi. 

Adakah anda sering berbelanja di sana?
Sejak wahyu jean, saya telah mengetahui pakaian Torrid. Saya terutamanya suka membeli-belah untuk barangan mereka dalam talian. Torrid, sebagai sebuah syarikat, telah benar-benar berubah dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan menjadi jenama bersaiz plus yang paling hebat. Jadi saya mendapati diri saya memakai pakaian mereka sepanjang masa. Baru-baru ini saya telah menggoyang jumpsuit hitam ini dan jaket hitam kecil di mana-mana. Mereka hanya sesuai dengan baik. 

RELATED: Watch Rebel Wilson Main Cabaran Whisper Terhadap Jimmy Fallon

Apa pertemuan pertama anda dengan pasukan di Torrid seperti? 
Pertemuan pertama saya dengan wanita Torrid adalah hebat. Ia telah diadakan di pejabat ejen saya di Beverly Hills. Ia sangat mewah di sana-seperti jalan dari Rodeo Drive. Kami semua duduk di dalam bilik persidangan yang sangat penuh dengan makanan ringan yang berkualiti. (Anda selalu mempunyai makanan ringan yang berkualiti jika ia menjadi pertemuan yang berkualiti!) Pembantu indah saya Katie telah membantu saya membuat papan penglihatan tentang semua pengaruh fesyen saya yang berbeza dan pakaian yang saya suka pakai dalam kehidupan sebenar. Ia adalah crapload pemotongan dan penutup untuk meletakkan papan itu bersama-sama. Rasanya seperti saya sedang melakukan projek sekolah. 

Pemberontak Wilson Torrrid Clothing
Brian Henn

Bagaimana kepingan-kepingan ini merupakan ekspresi keperibadian anda?
Saya mempunyai banyak citarasa yang berbeza ketika datang ke pakaian yang saya pakai. Saya pasti mempunyai sisi bandar, satu sisi preppy, satu sisi yang berani lucu, sebelah cantik, dan kepingan-kepingan ini merangkumi aspek personaliti saya. Untuk pelancaran pertama ini, kami pergi untuk mendapatkan getaran Rebel yang sengit dan menyeronokkan. Warna-warna itu terutamanya hitam dan merah. Saya selalu berasa sombong apabila saya memakai merah. 

Pemberontak Wilson Torrrid Clothing
Brian Henn

Itulah sebabnya nama anda semua baju dan baju kaos?
Pemberontak adalah nama saya dan atas nama koleksi, jadi kami menggunakannya. Saya mahu orang menjadi pemberontak dalam kehidupan mereka sendiri. Saya selalu menjadi orang yang tidak konformist. Itulah sebenarnya yang ditulis oleh guru sekolah menengah dalam laporan akhir sekolah saya. Saya tidak pernah menerima perkara seperti mereka, terutamanya jika mereka tidak adil. Tiada siapa yang menganggap saya akan menjadi pelakon filem ciri yang menghancurkannya di seluruh dunia, tetapi saya mengalahkan kemungkinan dan telah mencapai begitu banyak. Saya ingin tenaga ini untuk menggosok orang lain dan menggalakkan gadis dan wanita di luar sana untuk keluar dan menghancurkannya dalam kehidupan mereka. Ya. Ia mesej.

Walaupun tee yang diliputi dalam Pemberontak cukup jelas, kadang-kadang rujukan kepada dunia anda adalah halus. Boleh awak jelaskan?
Saya menambah beberapa butiran kecil mengenai pakaian seperti tarikan zipper mikrofon yang diilhamkan oleh hari-hari awal saya melakukan komedi berdiri dan cintaku untuk mengimbangi lagu besar ke dalam mikrofon. Saya juga suka mesej bahawa setiap orang mempunyai suara dan sesuatu yang penting untuk dikatakan, jadi mengapa tidak mempunyai beberapa mikrofon lagi dalam hidup anda? Ia adalah galakan simbolik untuk bersuara dan menyatakan diri anda.

Pemberontak Wilson Torrrid Clothing
Brian Henn
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 67

map