Reese Witherspoon dan Daughter Mini-Me Nya Adakah Bintang Emmys After-Party

Fakta yang terkenal bahawa Reese Witherspoon mempunyai mini yang sempurna dalam anaknya yang berusia 18 tahun Ava Phillippe, tetapi setiap kali kita melihatnya bersama, kita masih kagum melihat betapa mereka benar-benar kelihatan seperti kembar.

Duo ibu kedua itu memukul HBO selepas majlis Anugerah Emmy pada hari Ahad selepas pertunjukan ibu Reese Big Little Lies menang besar dengan lapan Emmys, dan, seperti biasa, mereka kelihatan sempurna dalam segerak.

tk
Jeff Kravitz / FilmMagic

Semasa bash, tetamu menyusuri plum dan champagne panggang sementara Witherspoon berpindah ke permaidani merah. Aktres itu memakai pakaian sutra biru dalamnya dari pameran anugerah itu, manakala Phillippe menyimpan perkara klasik dalam gaun hitam dan anting-anting gelung.

VIDEO: Apa Snek Adakah Anda Seludupkan Di Emmys?

 

Pada parti itu, Witherspoon membuka peluang InStyle mengenai apa yang Big Little Lies menang bermakna kepadanya. “Apabila kami mendapat empat pencalonan untuk pertunjukan wanita yang berbeza, saya berasa seperti itu adalah detik besar. Apa yang saya lakukan … berikan empat tahun lalu untuk mencipta peranan yang lebih baik untuk wanita dalam filem dan televisyen. Itulah kemenangan, “katanya.” Saya rasa kami menang sebelum kami tiba di sana malam itu. Hanya untuk mempunyai ini, ia hanya icing pada kek … Kami berasa begitu bertuah! “

BERKAITAN: Reese Made Daughter Ava Phillippe Cry pada Hari Lahirnya yang ke-18

Witherspoon menambah bahawa dia merancang untuk meraikan pencapaiannya “dengan gadis-gadisnya,” dan kami yakin itu bermakna Phillippe juga.

Bercakap mengenai matlamat ibu dan anak perempuan.

-Dengan laporan by Brianna Deutsch

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 30 =

map