Reese Witherspoon dan Daun Pandang Miripnya Stun dalam Menyelaras Frocks Corak

Epal pasti tidak jauh dari pokok itu!

Sudah jelas bahawa mini-saya Reese Witherspoon yang berusia 17 tahun, Ava Phillippe, telah dewasa kelihatan sama seperti ibunya, ketika dia menemaninya untuk mengumpul koleksi Net-a-Porter dan Draper James yang baru pada hari Selasa di Beverly Hills.

Pasangan sepadan mungkin telah disalah anggap sebagai saudara perempuan. Masing-masing menggayakan helai berambut pirang mereka dalam gelombang yang sepadan dan memilih selekoh feminin berpola dari barisan baru, yang baru dilancarkan dengan kerjasama dengan Legally Blonde fesyen pelakon dan syarikat gaya hidup, Draper James.

VIDEO: 10 Times Reese Witherspoon Adalah ibu yang paling keren 

Witherspoon semua tersenyum pada acara itu dengan anak perempuannya, yang dia berkongsi dengan bekas suaminya, Ryan Phillippe, dan memilih pakaian magnolia bersulam dari koleksi itu, yang memaparkan pemilihan bunga laut dan bunga serat yang menumpukan terhadap putih musim peralihan midi kain ($ 550, net-a-porter.com). Anugerah gelung perak dan tumit buku lali kaki bogel yang whimsical telah memandang kehadirannya-siap untuk ke peringkat seterusnya.

TK
Stefanie Keenan / Getty

Sementara itu, remaja yang menakjubkan itu masuk ke pintu masuk yang lebih dramatik, dengan Dolly Check Maxi Dress berwarna biru dan putih ($ 450, net-a-porter.com) -dengan reka bentuk ruffle off-the-bahu dengan ikat pinggang yang cinches di pinggang. Rias langsir minimalis dan kalung loket mudah menyediakan sentuhan yang sesuai dengan usia yang sempurna untuk jaket itu.

TK
Stefanie Keenan / Getty

BERKAITAN: Reese Witherspoon dan Daughter Ava Adakah Definisi #Twinning di Instagram Baru

Bolehkah kedua-dua keindahan ini kelihatan lebih sama?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 15

map