Reese Witherspoon mentakrifkan Style Cool Preppy dalam Shirt Striped dan White Shorts

Sekiranya anda terlupa, Reese Witherspoon tahu satu atau dua perkara mengenai fesyen. Lagipun, pelakon itu adalah pengasas Draper James, jenama pakaian dan gaya hidup terinspirasi yang dia kerap melemparkan dirinya.

Oleh itu, tidak hairanlah bahawa bintang berusia 40 tahun itu melanda jalan-jalan L.A. pada hari Selasa dan sekali lagi berjaya menyampaikan buku harian yang lain untuk buku-buku itu. Dia menggegarkan seluar pendek putih berstruktur dan berpasangan dengan pokok musim panas dengan kemeja bergaris biru dan putih yang pada mulanya kelihatan seolah-olah seperti yang lain, mempunyai reka bentuk bunga bersulam dan simpulan di pusat. Pastikan untuk melihat dengan teliti.

Di samping itu, Witherspoon juga membawa tote berukuran besar dan memancarkan sepasang cermin mata hitam yang besar. Bahagian yang terbaik? Dia tetap selesa dengan sepasang flat, sama seperti yang kita lakukan.

VIDEO: Reese Witherspoon’s Cutest Instagram Moments

Baru-baru ini, keindahan itu mencecah tujuh juta pengikut di Instagram dan dirayakan dengan bunga sejambak cantik.

Saya sangat bertuah kerana mempunyai peminat terbesar di dunia �� Terima kasih kepada semua pengikut saya yang luar biasa !! # LuckyNumber7 ����

Video yang disiarkan oleh Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) pada

BERKAITAN: Reese Witherspoon Adalah “Merasakan” Latihan Pagi Muda di Pakaian Gim yang Sesuai

Teruskan membunuh itu, Reese.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map